Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση με Ροχάνο για τη Νίκη Βόλου

Ένα γκολ αρκούσε για τη Νίκη Βόλου για να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» καθώς με 0-1 πέρασε από τα Τρίκαλα, και πλέον περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του. ο Ροχάνο σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το γκολ της Νίκης, με τον Μιράντα να το κερδίζει αν και οι Τρικαλινοί διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες ποιότητας το πρώτο ημίχρονο, τα Τρίκαλα είχαν ευκαιρία στο 8’ με σουτ του Κουσκουνά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 33ο λεπτό πάλι τα Τρίκαλα έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με τον Πέλκα να κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Μπάγιτς δεν χρειάστηκε ν’ ανησυχήσει, αφού η μπάλα κατέληξε άουτ.

Πιο ποιοτικό ήταν το δεύτερο μέρος του αγώνα, με τον Ανδρέου στο 51’ να κάνει την κεφαλιά αλλά ο Σεντουριόν ήταν παρών και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ ο Μπάγιτς ανταποκρίθηκε πλήρως στην απόπειρα του Ελευθεριάδη να σκοράρει για να αποκρούσει ένα λεπτό αργότερα.

Στο 55’ και πάλι ο Σεντουριόν είπε «όχι» στον Ροχάνο και στο σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 71’ ο Μιράντα δέχθηκε ένα σπρώξιμο από τον Ευθυμίου με τον διαιτητή Βρέσκα να δείχνει το σημείο του πέναλτι! Ο Ροχάνο ανέλαβε την εκτέλεση και στο 73’ έκανε το 0-1 για τη Νίκη Βόλου!

Στο 76’ ο Μπάγιτς παρενέβη στην κεφαλιά του Κουσκουνά και έστειλε την μπάλα κόρνερ, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τα Τρίκαλα στο 88’ αφού ο Παρέδες διέκοψε την πορεία της μπάλας με το χέρι για να δει τη δεύτερη κίτρινη και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των παικτών των Τρικάλων, δεν άλλαξε κάτι, με τη Νίκη να πανηγυρίζει την πρόκριση στη φάση των «16».

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Καβακάς): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (82’ Νιάρος), Ελευθεριάδης (80’ Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (62’ Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (93’ Αλιατίδης), Κάσσος (93’Mπόσιο), Βλαχομήτρος (46’ Γκαρσία), Ροχάνο (85’ Τζιώρας).

Το πρόγραμμα της 5ης φάσης

Τρίτη 26/10

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης  1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα  0-0, 5-4 πεν
ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, 3-1 πεν

Τετάρτη 27/10

ΑΕ Λευκίμμης – ΑΟ Αγίου Νικολάου  1-2
Ξάνθη – Ιωνικός  1-2
ΓΣ Ηλιούπολης – Λαμία  0-3
Πανσερραϊκός – ΝΠΣ Βόλος  1-3
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός  0-1
Παναχαϊκή – Παναιτωλικός  1-2

Πέμπτη 28/10

Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ  0-1
Τρίκαλα – Νίκη Βόλου  0-1

Τετάρτη 3/11

ΑΕ Κηφισιάς – Απόλλων Σμύρνης (15.00)

*magnesianews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected