Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δεν βόλεψε η ισοπαλία για Εθνικό Σκουλικάδου και Διαγόρα Βραχνεΐκων

Δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, Εθνικός Σκουλικάδου και Διαγόρας Βραχνεΐκων, που έμεινε στο 1-1 στο γήπεδο Μαχαιράδου.

Όπως αναφέρει το Patragoal, η ομάδα της Ζακύνθου είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό με τον Δαδάκο και μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις κέρδισαν πέναλτι στο 44′ με τον Μεταξά και ο Νικολακόπουλος από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε πολύ δυνατά και στο 47′ με κεφαλιά του Καπετανάκη ισοφάρισε σε 1-1, ενώ είχε κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί στο 52′ και στο 57′ αλλά ήταν άστοχος. Μάλιστα οι Αχαιοί απείλησαν και πάλι με κεφαλιά του Καπετανάκη που απέκρουσε ο Χασιλάρι στο 75′, ενώ ξανά από πλεονεκτική θέση ο Σκεπετάρης που είχε μπει ως αλλαγή αστόχησε και πάλι με κεφαλιά.

Ο Χασιλάρι στο 81′ απέκρουσε και ένα επικίνδυνο μακρινό σουτ του Καλλιτσουνάκη, ενώ από την πλευρά του το Σκουλικάδο που έπαιξε παθητικό ρόλο στο β’ μέρος παραλίγο να κάνει το 2-1 από αμυντικό λάθος, αλλά ο Κάρδαρης δεν συγκράτησε τη μπάλα.

Συνθέσεις

Εθνικός Σκουλικάδου (Στάθης Καραμαλίκης): Χαξιλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Μπλάτζιος, Τσουκαλάς (62′ Αγαλιώτης), Τραγούδας, Δαδάκος (71′ Μαρούδας), Κάρδαρης, Μεταξάς (78′ Κακολύρης)

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Ανδρέας Ζήκος):Μικές Μ., Σαρρής, Δημόπουλος Στ. (70′ Σκεπετάρης), Καπετανάκης Γ., Καλλιτσουνάκης Π., Βλασόπουλος Θ. (90′ Αγκαράι), Τριανταφυλλόπουλος Γ. (46′ Αποστολόπουλος), Γεωργαντόπουλος Φ., Βλασόπουλος Ν., Αλεξανδρής Δ. (80′ Σκούρτας), Σταυρόπουλος Ι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected