Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καβασίλων : Η επιστροφή στις ρίζες και η “τρέλα” του προέδρου, Δημήτρη Κουτσιάδη

Και ενώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οι ομάδες φθίνουν με τον καιρό και μειώνονται ραγδαίως οι άνθρωποι που το στηρίζουν, στα Καβάσιλα Ημαθίας υπάρχει ένας… “τρελός και παλαβός” με την ομάδα του χωριού!

Αυτός είναι ο πρόεδρος, Δημήτρης Κουτσιάδης, επιχειρηματίας στον χώρο των καυσίμων (ιδιοκτήτης του πρατήριου υγρών καυσίμων και πλυντηρίου αυτοκινήτων “Argo” στην περιοχή), ο οποίος παρά την γενικότερη οικονομική κατάσταση ένεκα της πολυετούς κρίσης αλλά και της πανδημίας, επενδύει στην ομάδα του χωριού, αγωνιζόμενος παράλληλα και ο ίδιος.

Ας δούμε τι δηλώνει στο sportsup.gr : “Ξέρω ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρουσιάζει φθορά, τόσο σε πρόσωπα όσο και ομάδες. Θέλω όμως να πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που έχουν την ίδια φιλοσοφία με μένα, δηλαδή να αφενός αν στηρίξουμε τον σύλλογο του χωριού και αφετέρου να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να βρίσκουν διέξοδο από την καθημερινότητα αλλά και να μείνουν μακριά από κακές συνήθειες και επιρροές. Η ΑΕ Καβασίλων έχει έναν στόχο : να παραμείνει “ζωντανή” διαχρονικά και -γιατί όχι- να επιστρέψει στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, όπως άλλωστε το έχει πράξει με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Καλή σεζόν σε όλους, με υγεία πρωτίστως και έπειτα επιτυχίες και διακρίσεις.”

Στόχος η επιστροφή στις ρίζες

Στην φωτογραφία εξωφύλλου, αριστερά διακρίνεται η ομάδα από τη δεκαετία του 1980 και δεξιά η τωρινή, που ρίχτηκε ήδη στη μάχη του 1ου ομίλου της Β Ερασιτεχνικής.

Στόχος του προέδρου αλλά και του διοικητικού επιτελείου να επιστρέψει η ΑΕ Καβασίλων στα “μεγάλα σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (που μεσουρανούσε για πολλά χρόνια στο παρελθόν), αλλά προπάντων να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ομάδας και να μείνουν μακριά από προκλήσεις της καθημερινότητας.

Ειδικά φέτος, η ΑΕΚ διαθέτει ένα κράμα παικτών τόσο από το χωριό όσο και τις γύρω περιοχές, που είτε δεν έχουν για αρκετά χρόνια ενεργή ομάδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είτε δεν δήλωσαν συμμετοχή φέτος, όπως η γειτονική Θύελλα Σταυρού.

Ας δούμε το ρόστερ

Τερματοφύλακες
Δημήτρης Αποστολίδης (24) από Θύελλα Σταυρού
Γιάννης Μανιόπουλος (37) από Ατρόμητο Διαβατού
Γιώργος Πάτρας (31)

Αμυντικοί
Γιάννης Πλιάχας (18) από Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας
Αλέξανδρος Μυλωνάς (24) από Θύελλα Σταυρού
Αντώνης Τουτουντζίδης (35) από ΑΕ Αλεξάνδρειας
Δημήτρης Κουτσιάδης (30)
Τηλέμαχος Τσιάμπας (33)
Κώστας Τσιάμπας (35)
Κώστας Τσίπης (26)
Χρήστος Θεοδωρόπουλος (16)
Κώστας Τεντζογλίδης (16)

Μέσοι
Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (21) από Ολυμπιακό Λουτρού
Βασίλης Τσομίδης (19) από Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων
Αντώνης Ντινόπουλος (20) από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Γιώργος Βουλγαράκης (19) από ΑΕΚ Καμποχωρίου
Θωμάς Δούμας (36)
Ραφαήλ Πάτρας (24)
Χρήστος Τσίπης (25)

Επιθετικοί
Κώστας Έξαρχος (36) από Αστέρα Τριποτάμου
Αχιλλέας Μυλωνάς (22) από Θύελλα Σταυρού
Δαμιανός Νούζι (25)
Κωνσταντίνος Πάτρας (26)
Σπύρος Βοργιατζίδης (32) από Ατρόμητο Διαβατού
Στέργιος Μουρτζίλας (37)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected