Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο ΠΑΟΚ τα έχανε, η Κοπεγχάγη τα έβαζε και τώρα…τελικός

Ιδανικός…αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ στη γεμάτη Τούμπα, κατόρθωσε να μην πάρει ούτε έναν βαθμό, με αποτέλεσμα ο αγώνας στη Μπρατισλάβα να αποκτά τον χαρακτήρα του τελικού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την υπεροχή στο ματς, αλλά η Κοπεγχάγη αποδείχτηκε άκρως αποτελεσματική, καθώς από τις τρεις απειλητικές επισκέψεις στα καρέ του Πασχαλάκη, σκόραρε στις δύο.

Αντίθετα, ο “δικέφαλος” μέτρησε πάνω από πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ και δεν κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ του σκορ, με το γρήγορο τέρμα του Ζίφκοβιτς.

Το φιλμ

7′ ΓΚΟΛ! Ο Μπίσεσβαρ βρήκε ωραία τον Σφιντέρσκι α;υτός προσπαθώντας να σκοράρει βρήκε τον Ζίβκοβιτς που προ κενής εστίας σκόραρε κάνοντας το 1-0

13′ Τεράστια ευκαιρία για την Κοπεγχάγη με τον Μπιέλ να κάνει το σουτ ανενόχλητος στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

34′ ΓΚΟΛ! Οι Δανοί άλλαξαν πολλές φορές την μπάλα χωρίς οι Θεσσαλονικείς να μπορούν να τους σταματήσουν, με τον Ντιγκς να κάνει την ασίστ στον Άνκερσεν που νίκησε τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-1.

50′ ΓΚΟΛ! Η μπάλα βρήκε την πλάτη του Βιεϊρίνια και στρώθηκε στον Ντικς που έκανε την ασίστ στον Μπιέλ ο οποίος με την σειρά του σκόραρε (1-2)

55′ Μεγάλη ευκαιρία της Κοπεγχάγης με τον Βίνταν να κάνει το σουτ και τον Πασχαλάκη να διώχνει με δυσκολία.

57′ Τεράστια, μοναδική ευκαιρία για το 2-2 με τον Σφιντέρσκι να μην σκοράρει από το ένα μέτρο. Ο Μπόιλεσεν ήταν ο παίκτης που έβαλε το πόδι και σταμάτησε την μπάλα πριν αυτή φτάσει στα δίχτυα μετά το κοντινό σουτ του Σφιντέρσκι

60′ Νέα ευκαιρίαν για τον ΠΑΟΚ με τον Κούρτιτς να κάνει μια σέντρα σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ

Μετά το 1-2 ο ΠΑΟΚ είναι συνεχώς μπροστά και πιέζει για την ισοφάριση

68′ Νέα τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ μετά το τακουνάκι που του έκανε ο Καντουρί να στέλνει από εξαιρετική θέση τη μπάλα άουτ

72′ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ που βλέπει την μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα. Ο Ζίβκοβιτς γύρισε στον Άκπομ με τον Γιόνσον να τον νικάει, στην συνέχεια και πάλι ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Καντουρί που είδε πάλι τον Γιόνσον να τον νικάει αυτή την φορά με το κεφάλι και ενώ είναι πεσμένος.

Στο 79′ ο Κοτσολάβα φαίνεται να ανατρέπει τον Άκπομ αλλά δεν υπάρχει VAR στο Conference League και έτσι δεν δόθηκε πέναλτι

Στο 90+3′ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη, ο οποίος χτύπησε με το κεφάλι αντίπαλο του.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κρέσπο (62′ Τέιλορ), Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σβαμπ (86′ Μουργκ), Κούρτιτς, Καντουρί, Μπίσεσβαρ (86′ Κούτσιας), Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (71′ Άκπομ)

Κοπεγχάγη (Γες Θόρουπ): Γιόνσον, Άνκερσεν (75′ Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Κρίστιανσεν, Ντικς, Στάγκε, Λεράγκερ, Μπιέλ (86′ Μπάλντουρσον), Μπέβινγκ (62′ Γιοχάνενσον), Βιντ (86′ Χόιλουντ)

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Κοπεγχάγη 4 3 0 1 9 4 5 9
2 Σλόβαν Μπρατ. 4 2 1 1 8 5 3 7
3 ΠΑΟΚ 4 2 1 1 6 4 2 7
4 Λίνκολν 4 0 0 4 2 11 -9 0
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected