Basket

Επιτέλους νίκη για τους Bucks, στους 31 ο Giannis (vid)

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψαν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 118-109 των Φιλαδέλφεια Σίξερς μες στο «Wells Fargo Center».

Τις 600 συμμετοχές στο ΝΒΑ έφθασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε double double με 31π. και δεκαέξι ριμπάουντ, μαζί με τέσσερις ασίστ και δύο κοψίματα. Έγινε, έτσι, μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία των «ελαφιών» που έφθασε σε τέτοιον αριθμό αγώνων μετά τους Τζούνιορ Μπρίτζμαν, Σίντνι Μονκρίφ και Μπομπ Ντάντριτζ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Γκρέισον Άλεν «σταμάτησε» στους 25π. και ο Μπόμπι Πόρτις ήταν «διπλός» με 19π. και δέκα ριμπάουντ, ενώ εκτός έμειναν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Καλαϊτζάκης, όπως και οι Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ, Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και Ρόντνεϊ Χουντ. Ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν άστοχος, με 4/14 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 8π., εφτά ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κλεψίματα και ισάριθμα κοψίματα.

Οι 76ers παρατάχθηκαν χωρίς τους Τζόελ Εμπίντ, Σεθ Κάρι, Τομπάιας Χάρις, Ματίς Τάιμπουλ και φυσικά τον Μπεν Σίμονς, με τον Ταϊρίς Μάξεϊ να έχει 31π., τον Τζορτζ Νιανγκ 21π., το Σέικ Μίλτον 20π., τέσσερα ριμπάουντ και έξι ασίστ και τον Αντρέ Ντράμοντ να κάνει double double με 17π. και 20 ριμπάουντ. Ο Φουρκάν Κορκμάζ έμεινε στους 5π. με 2/18 σουτ εντός παιδιάς, συν πέντε ριμπάουντ κι άλλες τόσες ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected