Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη εμφάνιση και τελικό ο Περβολαράκης

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και κέρδισε άνετα τον Filip Peliwo στον σημερινό ημιτελικό του Afula, για να μπει στον τελικό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Έλληνας τενίστας απώλεσε μόλις πέντε games από τον Peliwo, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.409 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ – άλλοτε και Νο.161, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-3 σε 62 μόλις λεπτά.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας πήρε τον έλεγχο από νωρίς στον αγώνα, κάνοντας το γρήγορο break για να “ξεφύγει” με 4-1 στο 1ο σετ, ενώ με νέο break στο 8ο game έκλεισε το σετ με 6-2.

Συνέχισε να κυριαρχεί και στο 2ο σετ ο Περβολαράκης, ο οποίος προηγήθηκε με 3-0 και δεν κοίταξε πίσω του, κρατώντας το σερβίς του και τη διαφορά των τριών games έως το τέλος του σετ.

Ο Περβολαράκης, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.466 στην παγκόσμια κατάταξη, έφτασε τις 4 νίκες με ένα χαμένο σετ αυτή την εβδομάδα και θα διεκδικήσει αύριο τον τίτλο απέναντι στον Ιάπωνα Naoki Nakagawa, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.586 στον κόσμο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας του στα μονά σε τουρνουά της ITF, 1ο μετά από το 2019, όταν είχε κερδίσει 2 τίτλους σε τουρνουά του Lyttos Beach του Ηρακλείου, και 1ο σε τουρνουά 25.000 δολαρίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected