Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο μισθός του Ντάνι Άλβες στη Μπαρτσελόνα θα είναι…1€ την εβδομάδα!

Ο θρυλικός Ντάνι Άλβες θα φορέσει ξανά τα χρώματα της Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος άσος, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του, επιστρέφει στο Καμπ Νόου για τις τελευταίες παραστάσεις του.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία πάντως είναι… εντυπωσιακή ως προς το οικονομικό σκέλος αν αναλογιστεί κανείς ότι θα λαμβάνει μόλις ένα ευρώ ανά εβδομάδα, τουτέστιν τέσσερα ευρώ τον μήνα! Αυτός είναι ο μισθός που συμφώνησαν ομάδα και παίκτης δεδομένης της κάκιστης οικονομικής κατάστασης των Μπλαουγκράνα, που λόγω αυξημένης μισθοδοσίας, του λεγόμενου Salary Cup που έχει θέσει η La Liga, έχασε και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Βραζιλιάνος πλάγιος αμυντικός, ο οποίος σε μερικούς μήνες θα γίνει 40 ετών, ανακοινώθηκε από τους Καταλανούς, αφού προηγουμένως ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Σάο Πάουλο. Από την επόμενη εβδομάδα θα μπει στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του άλλοτε συμπαίκτη του Τσάβι αλλά δεν θα αγωνιστεί άμεσα καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχει απ’ τον Ιανουάριο. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

*ethnos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected