Super League 2

Πέρασε από τη Ζάκυνθο το Αιγάλεω (photos)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πέτυχε το Αιγάλεω, που πέρασε νικηφόρα από τη Ζάκυνθο.

Οι νησιώτες κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μια 11άδα που πέρσι πήρε από το…χεράκι την ομάδα και την ανέβασε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παρ όλα αυτά, κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο και κέρδισαν το χειροκρότημα από τον κόσμο τους, που έσπευσαν στο Στάδιο παρά την έντονη βροχόπτωση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ πλην της φάσης στο 16΄ με τον Αρναρέλλη ο οποίος με κεφαλιά “έγραψε” το τελικό αποτέλεσμα. Ο Αναστασίου ήταν αυτός που έβγαλε μια ωραία φαλτσαριστή σέντρα και ο έμπειρος επιθετικός, από κοντά με κεφαλιά εντελώς μόνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1.

Η Ζάκυνθος προσπάθησε να απαντήσει στο 17΄ με ωραία σέντρα του Κοναγκάγια, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Καψάσκης αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πετύχουν και 2ο τέρμα με Σαμπανίδη και Καθάριο στο 25′ και 31′ αντίστοιχα. Στο 32′ οι “κυανόλευκοι” έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν Τσιλιγκίρης-Αρναρέλλης άλλαξαν ωραία τη μπάλα η οποία πήγε στον Καθάριο, ο νεαρός μέσος σούταρε άλλα ο Κούνια με προβολή έσωσε από βέβαιο γκολ.

Η Ζάκυνθος προσπάθησε να βρει τρόπο να φτάσει στην περιοχή του Σικαλιά αλλά ήταν δύσκολο καθώς στην δημιουργία παιχνιδιού η Ζάκυνθος είχε πολλά προβλήματα. Στο 43′ και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Τσιλιγκίρης έβγαλε μια σέντρα από τα δεξιά, ο Σαμπανίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας σε κενή εστία με τη η μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε δραματικά… αλλά και πάλι το Αιγάλεω βρήκε τρόπο να απειλήσει την εστία της Ζακύνθου. Στο 57′ ο Ντάσης πιέστηκε από τον Τριμμάτη έχασε την μπάλα ο Αρναρέλλης μπήκε κατά μέτωπο πλάσαρε η μπάλα και πάλι πέρασε λίγο άουτ! Από το 60′ και μετά οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στην ομάδα της Ζακύνθου η οποία όμως δεν μπόρεσε να πιέσει την εστία του Σικαλιά.

Η μία ομάδα έδειξε να βολεύεται με αυτό το 1-0 και η άλλη ομάδα δεν μπορούσε να απαντήσει στο γκολ του Αρναρέλλη. Έτσι το δεύτερο 45λεπτο ήταν μέτριο, με το τελικό σφύριγμα του κ. Τσαμούρη να βρίσκει την ομάδα του Σίτι να παίρνει το τρίποντο της νίκης, απέναντι στη γενναία Ζάκυνθο των τόσων προβλημάτων.

δείτε φωτογραφίες στο ioniansports.gr

Συνθέσεις

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημήτρης Νόλης) : Πατσιογιώργος, Ματέους (83′ Μυλωνάς), Κολεύρης, Κούνια, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Κοναγκάγια, Ντάσης, Μαρίνος, Τελέν, Καψάσκης (70′ Παναγιωτόπουλος).

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος, Τριμμάτης (78′ Τσιτσαρής), Αρναρέλλης (78′ Καββαδίας), Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης (λ.τ. 17′ Σαμπανίδης / 90+1 Καλύβας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected