Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Εύκολο απόγευμα για τον Αγροτικό Αστέρα (vid)

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και με τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας πέτυχε την τρίτη φετινή του νίκη στο πρώτο όμιλο της Γ Εθνικής. Δεν κατάφερε να αντιδράσει ο Ορφέας, που μετέβη στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Καλλίδης πήρε καρφωτή κεφαλιά και έκανε το 1-0. Στο 14′ οι “σταχυοφόροι” διπλασίασαν τα τέρματα τους με τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Παύλου Καθάριου για το 2-0, ενώ στο 20′ ο Ευθυμιάδης με διπλή προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 37′ ο Κατσιάκης

Στο δεύτερο μέρος μετά και τις αρκετές αλλαγές των δύο ομάδων ο ρυθμός έπεσε, με τον Ορφέα πάντως να καταφέρνει να μειώσει με τον Θόδωρο Τορομανίδη που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Αγροτικού και με ωραίο πλασέ στο 57′ έκανε το 4-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας (Κώστας Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Καλλίδης, Καραγιάννης (46′ Παπαδόπουλος Α.), Νικολαΐδης, Ψάλτης (46′ Μπουλγκουρίδης), Βοσκόπουλος, Καθάριος, Σαρβανίδης (61′ Κεχαγιάς), Ευθυμιάδης, Κατσιάκης (61′ Αβραμίδης), Μελισσόπουλος (46′ Παπακωνσταντίνου)

Ορφέας Ξάνθης (Μπάμπης Χατζημεστής): Γιουργούσης (32′ Μανιάς), Τολμίδης (32′ Βουλγαρίδης), Κατρανίτσας, Κριεζής, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης, Σουκρήογλου, Κουκορίγκος, Τορομανίδης, Ιωαννίδης (46′ Κόντο)

*φωτ. και βίντεο ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected