Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

“Άστραψαν και βρόντηξαν” οι Bucks! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «γέμισε» τη στατιστική του, με τους Μιλγουόκι Μπακς να συντρίβουν με 123-92 τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Fiserv Forum».

Ο «Greek Freak» τελείωσε το ματς με 12π., οκτώ ριμπάουντ και εννέα ασίστ, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» με 18π., τον Πατ Κόνατον να έχει 17π. κι έξι ριμπάουντ, τον Μπόμπι Πόρτις να κάνει double double με 13π. και έντεκα ριμπάουντ και τον Κρις Μίντλετον να έχει άλλους 12π.

Θετική εμφάνιση είχαμε και από τον Τζόρνταν Νουόρα, με 14π. και εφτά ριμπάουντ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 1π., τέσσερα ριμπάουντ κι ένα κόψιμο και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης 5π. και τρία ριμπάουντ. Εκτός έμειναν και πάλι οι Μπρουκ Λόπεζ, Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και Σάντρο Μαμουκελασβίλι, όπως και οι Μαρκέλ Φουλτζ, Κόουλ Άντονι, Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς και Τζόναθαν Άιζακ από πλευράς φιλοξενουμένων.

Οι Μιλγουόκι Μπακς προηγήθηκαν με 41π. στο ημίχρονο, που αποτελεί το μεγαλύτερο προβάδισμά τους στην ιστορία τους στο ΝΒΑ, ενώ έφθασαν μέχρι και το +51. Η προηγούμενη κορυφαία επίδοσή τους στο πρώτο μέρος ήταν το +38, που είχαν από τις 26 Δεκεμβρίου του 1978 απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς. Σκόραραν, μάλιστα, όλοι οι παίκτες τους.

Ο Μόριτζ Βάγκνερ με 18π., ο Ουέντελ Κάρτερ Τζ. με 8π., δέκα ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ο Αρ Τζέι Χάμπτον με 14π., οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ και δύο κλεψίματα και ο Ρόμπιν Λόπεζ με 13π. και τέσσερα ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους ηττημένους. Στους 2π. περιορίστηκε ο Μο Μπάμπα και άποντος έμεινε ο Φρανζ Βάγκνερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected