Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ορίστηκε σε ουδέτερο γήπεδο ο επαναληπτικός του Κυπέλλου ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον ΦΑΣ Νάουσα

Σε ουδέτερο γήπεδο και συγκεκριμένα σε αυτό του Μακροχωρίου, θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και τον ΦΑΣ Νάουσα (1-1 το πρώτο ματς), λόγω της τιμωρίας έδρας των “ασπρόμαυρων”.

Η αναμέτρηση διεξάγεται την Τετάρτη 1/12 και ώρα 14.30, όπως και αυτή του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, στον επαναληπτικό του 0-0 στην έδρα των “πρασίνων”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας :

“Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι κατόπιν της υπ’ αριθ. 10 / 25-11-2021, με την οποία επιβάλλεται ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ στο Σωματείο ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, ως γήπεδο διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ένωσης ανάμεσα στα Σωματεία ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ και ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ορίζεται το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.

Υπενθυμίζεται αναλυτικά το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, το οποίο έχει ως εξής:

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα έναρξης 2:30 μ.μ.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα έναρξης 2:30 μ.μ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ-ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ-ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα, σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί ημίωρη παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected