Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει Γενάρη

Ο πρώτος γύρος δεν πηγαίνει καλά για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη αφού απομένουν 14 αγωνιστικές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλοι επτά αγώνες για τα playouts, όπου η Ελαφρά Ταξιαρχία μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Ασφαλώς και δεν είναι απίθανο ούτε ακατόρθωτο, αφού το ρόστερ έχει ποιότητα αλλά χρειάζεται έξτρα κινήσεις τον Ιανουάριο για να μπορέσει η ομάδα να κάνει την αντεπίθεσή της. Φυσικά, υπάρχει η διάθεση να γίνουν αρκετές μεταγραφές (σε συνάρτηση και με ορισμένες αποδεσμεύσεις), με την πρώτη να έχει ουσιαστικά κλείσει ήδη.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, πρόκειται για τον Νίκολα Γιακιμόφσκι, με τον έμπειρο αριστερό μπακ-χαφ (μπορεί να παίξει όλη την πλευρά) να θεωρείται κλεισμένος και να απομένουν τα τυπικά.

Ο Γιακιμόφσκι αποτελεί εισήγηση του Τζανλούκα Φέστα και το γεγονός πως γνωρίζει από τη θητεία του στην ΑΕΛ το ελληνικό πρωτάθλημα έπαιξε σίγουρα ρόλο. Ποδοσφαιριστής με αρκετά επιθετικά στοιχεία και εξαιρετικές εκτελέσεις σε στατικές φάσεις, έρχεται στη Ριζούπολη με σκοπό να δώσει ποιοτικές λύσεις στην ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected