Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Παραιτήθηκε ο Φάνης Γκέκας

Την παραίτηση του από το πάγκο του Παναιγιαλείου ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο προπονητής Φάνης Γκέκας αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Οι πληροφορίες του SportFM Πάτρας λένε πως θα γίνει συνάντηση του Γκέκα με τα νέα μέλη της επιτροπής τα οποία θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν και να εγγυηθούν την ομαλή λειτουργία της ομάδας και όλα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σήμερα 8/12 μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ο προπονητής της Φάνης Γκέκας, μας ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό, από τη προηγούμενη διοίκηση του κυρίου Γκάμαρη, μην μπορώντας να αναστρέψει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ιστορικό μας σύλλογο. (Την αποφάση να παραιτηθεί την είχε ανακοινώσει μετά τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στους ποδοσφαιριστές του).

Η προσωρινή διοίκουσα επιτροπή του σωματείου μας που νομιμοποιήθηκε σήμερα με απόφαση του Πρωτοδικείου Αιγίου με συγκεκριμένο χρόνο και αρμοδιότητες, ήρθε σε επαφή μαζί του και αύριο το πρωί θα συναντηθεί με τον Φάνη Γκέκα, προκειμένου να του αναπτύξει το πλάνο για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, το οποίο θα είναι είναι κτισμένο σε υγιείς βάσεις, με το μέλλον να είναι αντάξιο της ιστορίας της ομάδας μας, με σκοπό να τον μεταπείσει και να δοθούν παράληλα όλα τα εχέγγυα προκειμένου να συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία και να την οδηγήσει μαζί με τη διοίκηση και τους φιλάθλους της στη θέση που πραγματικά της αξίζει να βρίσκεται.

Υ.Γ. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η μετάβαση της ομάδας μας σε ένα διοικητικό καθεστώς που θα εμπνέει σταθερότητα και υγεία και θεωρούμε ότι ο ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ είναι ο πλέον βασικός παράγοντας που η παραμονή του θα εγγυηθεί τη μετάβαση σε αυτή τη νέα σελίδα”.

Αναγνωρίζουμε και ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την προσφορά του κάτω από τις μέχρι τώρα αντίξοες συνθήκες και ευελπιστούμε ότι θα μεταπειστεί στην αποφασή του να αποχωρήσει απο το Παναιγιάλειο.

Η Νέα Διοικούσα Επιτροπή της Ομάδας μας”.

error: Protected