Super League 2

Super League 2 : “Διπλό” στα Χανιά με Λουκίνα για την Καλαμάτα

Αντί για την επιθυμητή αντίδραση μετά από την πρώτη ήττα από την ΑΕΚ Β ήρθε τελικά η δεύτερη συνεχόμενη να… μπλέξει την κατάσταση για τα Χανιά. Από την άλλη η Καλαμάτα με οδηγό και σκόρερ δύο γκολ τον πρώην “Χανιώτη” Γιάννη Λουκίνα πήρε την 4η συνεχόμενη νίκη της.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαΐροβιτς να προηγηθεί στο 17’, αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την πίεση που άσκησε ψηλά η Καλαμάτα “πλήρωσε” ένα λάθος και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την έμπνευση του Λουκίνα στο 34’.

Με τον Βασιλόγιαννη να προσπαθεί να πάρει ξανά την ομάδα στις πλάτες του τα Χανιά έφτασαν στην ισοφάριση με το όμορφο γκολ του στο 58’, αλλά η ολική ανατροπή παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε δεν ήρθε ποτέ.

Αντ’ αυτού σε μια από τις σπάνιες φάσεις της Καλαμάτας στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουκίνας “χτύπησε” ξανά για το τελικό 1-2.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος) : Κατσιμήτρος, Πατάπης (55′ Κολλάς), Ζιούλης, Παντεκίδης, Καμαρά (69′ Κόλα), Παναγιωτούδης (90′ Βασιλακάκης), Κάρλος (69′ Μασούρας), Τριανταφυλλάκος (55′ Κογιέτε), Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Μπαΐροβιτς.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος) : Ταΐρης, Μοζέρ (70′ Σκεντεράι), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Τσαγκαλίδης (70′ Μαβινγκά), Αναστασόπουλος, Ματέους (85′ Τσελεπίδης), Τάτος, Φελίπε (58′ Παυλίδης), Λουκίνας (85′ Μαρκόφσκι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected