Διάφορα

Αιφνίδιοι θάνατοι δύο στρατιωτικών, ανακοπή υπέστη μέσα στο περιπολικό 49χρονος αστυνομικός στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Καθημερινά είναι πλέον τα φαινόμενα νεότατοι άνθρωποι να “φεύγουν” ξαφνικά…

Όπως αναφέρει σχετικά το armyvoice, 46χρονος στρατιωτικός πατέρας δυο παιδιών πέθανε ξαφνικά, σκορπίζοντας θλίψη σε φίλους και συγγενείς. Συγκλονισμένοι οι φίλοι του ανθυπασπιστή τεχνικού Κωνσταντίνου Γεωργίου αναφέρουν για τον αδόκητο χαμό του, που συγκλονίζει τους συναδέλφους του στο 305 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού (305 ΣΠΤΧ. πρώην στρατόπεδο Καποτά στις Αχαρνές Αττικής)

Την ίδια ώρα,  sσήμερα κατά τις πρωινές ώρες ΕΠΟΠ Επιλοχίας Πεζικού, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα του Έβρου, έχασε τις αισθήσεις του ενώ εκτελούσε υπηρεσία εντός στρατοπέδου. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της μονάδας και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Επίσης, ένας 49χρονος αστυνομικός έχασε στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 4 σήμερα τα ξημερώματα, την ώρα που εκτελούσε την υπηρεσία του εντός περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ., σε κεντρικό δρόμο της Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική. Μάλιστα δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τόσο από υπάλληλο εργοταξίου, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και διέθετε απινιδωτή, όσο και από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στις 3 τα ξημερώματα και επενέβη, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα, σύμφωνα με το grtimes.gr.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected