Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μόνο έξι μήνες άργησε η συμφωνία Μανωλά-Ολυμπιακού

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή βόμβα είναι γεγονός για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έφεραν πίσω κι έναν άλλον διεθνή παίκτη τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Οι δύο βασικοί μέχρι πριν λίγα χρόνια αμυντικής της Εθνικής, λοιπόν, θα σμίξουν στον Ολυμπιακό

Ο 30χρονος διεθνής στόπερ, ο οποίος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2014, γυρίζει στον Ολυμπιακό, έπειτα από επτά χρόνια παραμονής στην Ιταλία με τη φανέλα της Ρόμα και της Νάπολι. Ορισμένες πηγές, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι θα υπογράψει για 3,5 χρόνια.

Στις 18.00 ο Μανωλάς αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία για να υπογράψει το συμβόλαιό του, ενώ η θύρα 7 προανήγγειλε την μεταγραφή κι ετοιμάζεται για την υποδοχή.

Στην ανακοίνωση των οργανωμένων αναφέρεται:

«Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!

6 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας, να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον έναν!

Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!».

Ο γεννημένος στις 14/6/91 αμυντικός, με ύψος 1,89, δεν ήταν φέτος στα πλάνα του Σπαλέτι. Μετράει επτά συμμετοχές και συνολικά με τη Νάπολι 75 ματς, 4 γκολ και 1 ασίστ. Στη Ρόμα είχε εξαιρετική παρουσία με 206 αγώνες, 8 γκολ κι έξι ασίστ. Στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, ο Μανωλάς είχε 74 συμμετοχές, 6 γκολ, 2 ασίστ, ενώ μετακόμισε στον Πειραιά από την ΑΕΚ, όπου είχε 84 παιχνίδια κι 6 γκολ. Την επαγγελματική του καριέρα την ξεκίνησε στον Θρασύβουλο, όπου είχε πέντε αγώνες.

Στην Corriere dello Sport, παράλληλα, αναφέρεται ότι ο Μανωλάς είναι συνέχεια σε επαφές με τους Πειραιώτες.

Υποστηρίζουν ότι είναι ήδη στην Ελλάδα και ότι διαπραγματεύεται με τη διοίκηση για τη μεταγραφή του τον Γενάρη. Ο Μανωλάς όντως ταξίδεψε την Τετάρτη στη χώρα μας και η Corriere dello Sport δημοσιεύει ότι ήρθε να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι στη Νάπολι αναμένεται μετά τα Χριστούγεννα. Φυσικά μπορεί ο Μανωλάς να μην γυρίσει καν στην Ιταλία, αφού πλέον η μεταγραφή του στον Ολυμπικαό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected