Super League 1

Όλα δείχνουν Μπενφίκα για τον Βαρέλα!

Τον γνωρίζουν οι περισσότεροι μια και είναι ο μεγάλος γιος του Φερνάντο Βαρέλα, ο νεαρός Γκουστάβο που παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Οι “ασπρόμαυροι” έκαναν σημαντικές προσπάθειες για να υπογράψουν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Γκουστάβο Βαρέλα, εκείνος όμως όλα δείχνουν ότι θα φύγει, για να παίξει ποδόσφαιρο στην Μπενφίκα!

Το PAOK24 αναφέρει ότι οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για να υπογράψει ο Βαρέλα ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2005 και παίζει στον ΠΑΟΚ από το 2016, έχει κάνει –ως φορ- σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και ήρθε η ώρα να επιβραβευθεί με το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Φέτος, ο 17χρονος δυναμικός φορ παίζει στην U19 και σε 12 εμφανίσεις έχει έξι γκολ και δύο ασίστ.

Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες και τις σημαντικές προτάσεις που του έγιναν σε οικονομικό επίπεδο, είναι πλέον φανερό ότι ο Βαρέλα δεν θα παίξει άλλο στον ΠΑΟΚ και βάσει όλων των πληροφοριών, η Μπενφίκα είναι εκείνη που τον έχει δελεάσει για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί το επόμενο διάστημα,

Για το νεαρό Πορτογάλο (εκεί γεννήθηκε ο Γκουστάβο και όπως είναι γνωστό έπαιξε πρόσφατα και στην εθνική νέων της χώρας, η Μπενφίκα έχει κάνει τις κινήσεις της και όλα δείχνουν ότι θα καταβάλει στον ΠΑΟΚ τα τροφεία του παίκτη και θα τον κάνει δικό της, αφού βέβαια η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε τις αρχικές προσφορές του Δικεφάλου. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί άμεσα, ώστε ο 17χρονος φορ να μετακομίσει από τώρα στη Λισαβόνα. Μπορεί να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή; Προς το παρόν δεν φαίνεται πώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αν και βέβαια πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις.

Χαρακτηριστικό όλων των τελευταίων εξελίξεων, είναι ότι ο Βαρέλα αποφασίστηκε αρχικά να μείνει εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα της κ19 του ΠΑΟΚ, αλλά μπήκε τελευταία στιγμή με αφορμή ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε.

Σε κάθε περίπτωση ο ποδοσφαιριστής έχει αρνηθεί τις προτάσεις του ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν ότι φεύγει, φαίνεται ότι τα έχει βρει με την Μπενφίκα και μένει μόνο να φανεί πότε οι Πορτογάλοι θα καταβάλλουν τα τροφεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected