Κατηγορίες
Διάφορα

Παραδόθηκε στη Δίωξη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στις αρχές της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Μετά τη δεύτερη καταγγελία γυναίκας, αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πριν από ώρα έφυγε από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητο του με προορισμό το Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός παραδόθηκε στην αστυνομία, με δεδομένο ότι είχε κινηθεί η διαδικασία για τη σύλληψή του, έπειτα και από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της δεύτερης γυναίκας που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ήθελε να καταγραφούν οι εικόνες της σύλληψής του από τις κάμερες κι έτσι επικοινώνησε μέσω τρίτου προσώπου με τις Αρχές, υποσχόμενος ότι θα εμφανιστεί μόνος του για τα περαιτέρω.

Νωρίτερα σήμερα, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που ανεβάζουν σε εννέα συνολικά τον αριθμό των βίντεο.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ύπαρξη άλλων επτά παράνομων βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας “υπάρχει αυτό που ήδη έχει γίνει γνωστό, ότι επικοινώνησε μία κοπέλα μαζί μου, που είναι μάλιστα οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου. Πριν από κάποια χρόνια είχαν μια σχέση. Πληροφορήθηκε προχθές ότι ο συγκεκριμένος είχε ανεβάσει βίντεο από τη συνεύρεσή τους και φωτογραφίες της κοπέλας στο Διαδίκτυο. Πληροφορήθηκε, όπως φαντάζομαι οποιαδήποτε έχει συνάψει στο παρελθόν σχέση μαζί του, αντιλαμβάνεστε ότι είναι σε μια κατάσταση που περνάει από το μυαλό της. Έτσι και με τη συγκεκριμένη, το ψάξαμε, βρήκε αυτά τα βίντεο. Χθες αργά το βράδυ πήγαμε και υποβάλαμε τη μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων” σημείωσε ενώ πρόσθεσε ότι “δεν ξέρουμε τι θα προκύψει αργότερα, περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών, νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρχουν εξελίξεις”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected