Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη νίκη στην Αδελαΐδα για την Παπαμιχαήλ

Δυναμικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν πραγματοποίησε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία επιβλήθηκε της Francesca Jones με 3-6, 6-2, 6-1 και προκρίθηκε στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Adelaide International.

Όπως αναφέρει το tennisnews, το Adelaide International είναι το δυνατότερο τουρνουά αυτής της εβδομάδας, με τη συμμετοχή 8 παικτριών από το Top 15 της παγκόσμιας κατάταξης και ένα προκριματικό ταμπλό στο οποίο Νο.1 είναι η Marie Bouzkova, No.90 στον κόσμο.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.182 του κόσμου και το 2021 ήταν η καλύτερη χρονιά της, δείχνει από νωρίς πως οι βλέψεις της για το 2022 είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Μετά από ένα κλειστό 1ο σετ, το οποίο ήταν ισορροπημένο έως το 3-3 αλλά στη συνέχεια ξέφυγε από τα χέρια της, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια πέρασε στην αντεπίθεση και κέρδισε τα 11 από τα 13 τελευταία games της αναμέτρησης, για να φτάσει με εντυπωσιακό τρόπο στην ανατροπή.

Μια νίκη χρειάζεται για να μπει στο κυρίως ταμπλό στο 500άρι της Αδελαΐδας η Δέσποινα, η οποία θα περιμένει την αναμέτρηση της Stefanie Voegele, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.147 στην παγκόσμια κατάταξη, απέναντι στην Tatjana Maria, Νο.284 στον κόσμο, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει αύριο. Να σημειωθεί πως τόσο η Voegele όσο και η Maria, είναι πρώην Top 50 παίκτριες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected