Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Τριπλή ενίσχυση για την Καλλιθέα

Τρεις μεταγραφές για την Καλλιθέα, που έχει ξεκινήσει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

H ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ανακοίνωσε τις αφίξεις των Γιώργου Μανθάτη, πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντεμέτριους Μασιέλ (φωτ), Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου με ελεύθερη μεταγραφή και Μίρζα Χασανμπέγκοβιτς, διεθνούς επιθετικού με την ομάδα U21 της Βοσνίας, ως δανεικός από τη Βενέτσια.

Ο 24χρονος Μανθάτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και έπειτα από 70 εμφανίσεις με 22 γκολ (για την ομάδα Κ19), έκανε ακόμα 29 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Τη σεζόν 2016-17 ο Μανθάτης πραγματοποίησε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα στο οποίο ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο του στη Superleague, ενώ είχε και 8 συμμετοχές στο UEFA Europa League. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ανόρθωση πριν τελικά αποχωρήσει για να πάει στον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο του 2021. Ο Μανθάτης έχει συνολικά 58 συμμετοχές στην καριέρα του, με δύο γκολ και δύο ασίστ στη Super League ενώ σε διεθνές επίπεδο, έχει 35 συμμετοχές στην Εθνική Νέων (Κ17 και Κ21) και έχει κληθεί στην Εθνική ανδρών χωρίς να έχει πραγματοποιήσει κάποια εμφάνιση.

Ο 22χρονος Demethryus Maciel με καταγωγή από το Σάο Πάολο, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη βραζιλιάνικη Série A και στην Athletico Paranaense πριν μετακομίσει στη Juventude και στην Rio Braco-PR απ’ όπου τελικά έφτασε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για την ομάδα της Επισκοπής. Ο δημιουργικός μέσος πραγματοποίησε επτά εμφανίσεις και σημείωσε δύο γκολ τη φετινή σεζόν προτού λύσει το συμβόλαιό του με τον κρητικό σύλλογο τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο 20χρονος ύψους 1,93μ. Hasanbegovic, γεννημένος στη Στοκχόλμη, υπέγραψε στη Venezia το καλοκαίρι του 2020 και ως αρχηγός της ομάδας Κ19 τη σεζόν 2020-21 σημείωσε 7 γκολ σε 14 εμφανίσεις. Πέρασε το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν ως δανεικός στη σλοβενική ND Gorica, η οποία είναι τέσσερις φορές νικήτρια της PrvaLiga και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας. Εκεί είχε 10 εμφανίσεις περνώντας ως αλλαγή σημειώνοντας ένα γκολ, πριν επιστρέψει στη Βενετία για να αναχωρήσει εκ νέου για την Αθήνα. Ο Hasanbegovic έχει συνολικά 12 συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες Κ18 και Κ21 της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με πιο πρόσφατη την εμφάνιση του για την ομάδα Κ21, τον Ιούνιο του 2021.

Ο Μανθάτης και ο Demethryus έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, ενώ ο Hasanbegovic έφτασε στην Αθήνα τη Δευτέρα 3/1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected