Κατηγορίες
Super League 2 - Διαιτησία

Τετράδα διαιτητών από Ημαθία στη 12η αγωνιστική της Super League 2, Τζήλος στο Ηράκλειο

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 12ης αγωνιστικής στη Super League 2, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 8-9/1.

Στο Ρέντη και συγκεκριμένα στον αγώνα του Ολυμπιακού Β με τη Ξάνθη (8/1, 14.45) η ΚΕΔ επέλεξε διαιτητή τον Δημήτρη Μαλούτα από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Γιώργο Χριστοδούλου από την ίδια Ένωση και Αντώνη Μαυραντωνάκη από το Ηράκλειο. Τέταρτος θα είναι ο Κων/νος Ανδριανός από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Στο ματς του Ηρακλή με την Αναγέννηση Καρδίτσας (9/1, 14.45), τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης από την Ημαθία, με τριπλέτα τους Τσοπουλίδη (Ξάνθης), Καμπερίδη (Καβάλας) και Κουκούμη (Καβάλας), ενώ στο Αιγάλεω – Καλαμάτα (9/1, 14.45) τέταρτος θα είναι ο Ημαθιώτης ρέφερι της ΕΠΣ Πιερίας, Γιώργος Βρέσκας με διαιτητικό τρίο τους Κατσικογιάννη (Ηπείρου), Λιόντο (Ηπείρου) και Μποζατζίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς

Ο Τζήλος στο ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για αύριο Σάββατο 8/1.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα στη 13:00 εκκρεμεί κρίσιμο Δ.Σ. στη Λίγκα όπου θα συζητηθούν τα αιτήματα αναστολής του πρωταθλήματος, ωστόσο η ΚΕΔ προχώρησε κανονικά στον ορισμό. Παράλληλα όμως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι ορισμοί για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι ορισμοί στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected