Αθλήματα

Στα προημιτελικά η Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις της στο Κάιρο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Futures των 15.000 δολαρίων, φτάνοντας τις 7 συνεχόμενες νίκες!

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 18χρονη Σαπφώ, έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι στα γήπεδα του Al-Solaimaneyah Sporting Club‎ και επιβλήθηκε της Αιγύπτιας Mariam Atia με 6-1, 6-1, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη της στο Κάιρο, όπου την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τον πρώτο της τίτλο σε ITF Pro διοργάνωση στα μονά. Επιπλέον, προέρχεται από δυο διαδοχικούς τελικούς στην Γκίζα, επίσης σε διοργανώσεις 15.000 δολαρίων, έχοντας 15 νίκες στις 17 τελευταίες αναμετρήσεις της στα Futures της Αιγύπτου.

Η Σαπφώ, η οποία δεν έχει χάσει σετ σε αυτές τις 7 αναμετρήσεις στο Κάιρο, θα παίξει αύριο με την Ιταλίδα Sofia Rocchetti, για μια θέση στα ημιτελικά.

Επίσης θα βρεθεί στα ημιτελικά του διπλού, όπου παίζει μαζί με την Κινέζα Youmi Zhuoma, με την οποία κέρδισε ήδη δυο τίτλους στην Γκίζα τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι δυο παίκτριες κέρδισαν με χαρακτηριστικά άνεση τις Ολλανδέζες Demi και Lian Tran, No.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected