Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά Στοίχημα Δευτέρας: Ιταλική υπόθεση και Σέλτικ

Σε δύο μέτωπα το στοιχηματικό ενδιαφέρον της Δευτέρας, κυρίως λόγω Ιταλίας, ενώ επιλογή μας δίνει και το ματς που υπάρχει στην Σκωτία ανάμεσα στην Σέλτικ και την Χιμπέρνιαν.

Μίλαν – Σπέτσια (19.30)

Έστω και στην παράταση, η Μίλαν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Τζένοα στο κύπελλο και επιστρέφει εκ νέου στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Εκεί που προέρχεται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες, με πιο πρόσφατο το επιβλητικό 3-0 μέσα στην έδρα της Βενέτσια. Πάντα εκεί κοντά στην κορυφή οι «ροσονέρι», που έχουν φαινομενικά ένα ακόμη βατό παιχνίδι μπροστά τους, το σημερινό με αντίπαλο την Σπέτσια.

Από μεγάλο αποτέλεσμα προέρχεται η Σπέτσια, βγάζοντας διπλό επί της Τζένοα με 1-0. Αποτέλεσμα απέναντι σε μια αντίπαλο με τον ίδιο στόχο της παραμονής και έτσι η σημασία της επιτυχίας είναι ακόμη πιο σημαντική. Πάντως δεν απομακρύνθηκε σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, οπότε θέλει και άλλες νίκες για να αισθάνεται πιο σίγουρη. Δυσκολότερο το έργο της σαφώς σήμερα στο γήπεδο της δεύτερης Μίλαν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σημαντική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Μίλαν να μην κερδίζει απλά με 1-0 αυτά τα παιχνίδια. Επιλογή το 1 & Over 2.5 στο 1.78 από την Betshop.

Μπολόνια – Νάπολι (19.30)

Δεν έδωσε σε καμία περίπτωση συνέχεια η Μπολόνια στο σπουδαίο διπλό επί της Σασσουόλο με 3-0, καθώς στην συνέχεια πήγε και έχασε στην έδρα εκ των ουραγών Κάλιαρι με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Τέτοιου είδους αποτελέσματα δύσκολα να της επιτρέψουν κάτι καλό στην σεζόν και φέτος, αφού παραμένει μακριά από θέσεις Ευρώπης, ενώ έχει μπροστά της ακόμη πιο απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στη Νάπολι.

Με απουσίες και αριθμητικό μειονέκτημα δεν άντεξε η Νάπολι μεσοβδόμαδα και αποχαιρέτισε το κύπελλο στην παράταση από την Φιορεντίνα. Στροφή στο πρωτάθλημα για τους «παρτενοπέι», εκεί που κέρδισαν δύσκολα την Σαμπντόρια με 1-0 και προσπαθούν να βρουν τον καλό τους εαυτού. Οι απουσίες σε όλες τις γραμμές έχουν στοιχίσει, αλλά η επαφή με την πρώτη δυάδα δεν έχει χαθεί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ικανή για όλα η Μπολόνια, που εντός έδρας θα έχει τις ευκαιρίες της να σκοράρει. Όπως φυσικά και η Νάπολι για το πιθανό Goal/Goal στο 1.72 από το Pamestoixima.gr

Σέλτικ – Χιμπέρνιαν (21.45)

Επιστροφή στην δράση για την Σέλτικ, που έχει να αγωνιστεί από τις 26/12, όταν είχε περάσει με διπλό από την έδρα της Σεντ Τζόνστον και σκορ 3-1. Σε διαρκή προσπάθεια να φτάσει την πρωτοπόρο Ρέιντζερς, η οποία απέχει ωστόσο έξι βαθμούς. Πάντως η ομάδα του Ποστέκογλου είχε καλή φόρμα στο φινάλε του 2021 και με ένα ικανό σερί από εδώ και στο εξής δεν αποκλείεται να αυξήσει τις φετινές ελπίδες της για τον τίτλο.

Σε καλή κατάσταση και η Χιμπέρνιαν, αφού για πρώτη φορά φέτος προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Νταντί εκτός έδρας, οπότε κάνει προσπάθεια να αφήσει πίσω της το προβληματικό ξεκίνημα και να αναρριχηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας. Πάντως το σερί της κινδυνεύει σήμερα στο γήπεδο και της δεύτερης Σέλτικ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με οδηγό την Σέλτικ, το σκορ μπορεί να ξεφύγει στην αναμέτρηση αυτή, ειδικά αν μπει ένα τέρμα νωρίς. Λογικό το Over 2.5 σε απόδοση 1.65 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected