Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε Πάλλα η Κοζάνη, “πλησιάζει” ο Ibrahima Niasse!

Όλο και πιο έντονες οι μεταγραφικές διεργασίες στην Κοζάνη, που σήμερα (21/1) ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πάλλα.

Γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1991 (31) έχει ύψος 1,83 και θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των “ερυθρολεύκων”. Στην πλούσια, γεμάτη εμπειρία καριέρα του πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα σε Γ´ Εθνική το 2018-2019 και 2019-2020 με ΠΟ Τρίγλιας, ΑΕΠ Κοζάνης αντίστοιχα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό Κοζάνης και από εκεί πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό (U20) ενώ στην συνέχεια έπαιξε σε Κοζάνη, ΑΟ Λουκίσια, Αστέρα Μαγούλας, Φωστήρα, Καβάλα, FC Σέρρες, ΑΟ Επισκοπής, Καμπανιακό, Αγροτικό Αστέρα, ΑΣ Ρόδου, Τρίγλια, ΑΕΠ Κοζάνης και τέλος στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης.

Την ίδια ώρα, η Κοζάνη φαίνεται αποφασισμένη να “θωρακιστεί” όσο το δυνατόν καλύτερα, προσφέροντας στον προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου τα καλύτερα “όπλα” εν όψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, την Κυριακή θα βρίσκεται στην Κοζάνη ο Σενεγαλέζος Ιμπραχίμα Νιάς, ο οποίος έχει θητεύσει σε σειρά ομάδων ενώ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Λαμία και Λεβαδειακό στην Α’ Εθνική της χώρας μας.

Ο 33χρονος στόπερ θα προσδώσει ποιότητα στο σύνολο των «κόκκινων» οι οποίοι μετά τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα, έχουν κερδίσει έδαφος στη μάχη της κορυφής και κυνηγούν με αξιώσεις την άνοδο στη Super League 2.

Πυροδοτεί βόμβα η διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνης- «Κόκκινος» ο Ιμπραχίμα Νιάσε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected