Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Άρης ανακοίνωσε τον Cheick Yves Doukoure

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του 29χρονου διεθνή Ιβοριανού αμυντικού μέσου Σεκ Ντουκουρέ, ο οποίος αφού πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Γεννημένος στο Abidjan της Ακτής Ελεφαντοστού στις 11 Σεπτεμβρίου 1992, ο Ντουκουρέ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Λοριάν. Τον Ιούλιο του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα, ενώ στις 7 Αυγούστου 2010 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.

Το 2012 αγωνίστηκε στην Εσπινάλ, σύλλογος Γ’ κατηγορίας της Γαλλίας, με μορφή δανεισμού για 1 χρόνο, πετυχαίνοντας 1 γκολ σε 26 εμφανίσεις, για να μεταπηδήσει το 2014 στην Μετς και στην Ligue 1, φορώντας την φανέλα της ομάδας της Λοριάν για 3 έτη, όπου σε 63 συμμετοχές σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.

Ο Ντουκουρέ έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του το 2017 αγωνιζόμενος στην La Liga και στο Copa del Rey με την Levante μετρώντας 21 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός για ένα έτος για λογαριασμό της Ουέσκα.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αποκτήθηκε από την Λεγανές, στην οποία σημείωσε 1 γκολ σε 17 εμφανίσεις.

Ο Ιβοριανός μέσος έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, ωστόσο επέλεξε να ενταχθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Συνολικά, έχει 21 επίσημες συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, πετυχαίνοντας 1 γκολ, ενώ το 2015 κατέκτησε το Africa Cup.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected