Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σάμαρης και Σιόβας θα παίζουν μαζί στη Σιτάρντ!

Η Eredivisie έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια σημαντική ελληνική παροικία, δεδομένου ότι πολλά δικά μας παιδιά αγωνίζονται με επιτυχία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το Sport24, η ελληνική παροικία μετρά πλέον ακόμη ένα μέλος, αφού ο Δημήτρης Σιόβας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία για τους επόμενους έξι μήνες. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη Φορτούνα Σιτάρντ για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο να τη βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό και να εξασφαλίσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά από μία τετραετία στη La Liga, ο Δημήτρης Σιόβας έμεινε ελεύθερος το περσινό καλοκαίρι, δίχως να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η ισπανική προϋπηρεσία έπαιξε ρόλο προκειμένου στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να δεχθεί δύο κρούσεις από συλλόγους της La Liga 2 (Segunda Division), συγκεκριμένα τη Χιρόνα και τη Μάλαγα. Στο “παρά ένα” όμως προέκυψε η πρόταση από τη Φορτούνα Σιτάρντ (με πολύ καλύτερες οικονομικές απολαβές), την οποία αποδέχθηκε με αποτέλεσμα να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ολλανδία.

Εκεί δεν θα είναι… άγνωστος μεταξύ αγνώστων, αφού θα συναντήσει τον Ανδρέα Σάμαρη, που βρίσκεται στη Φορτούνα Σιτάρντ από τις αρχές της σεζόν. Οι δυο τους συνυπήρξαν τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική Ελλάδας, με την παρουσία του 32χρονου μέσου να αποδεικνύεται καθοριστική προκειμένου να πειστεί ο Δημήτρης Σιόβας να πει το “ναι” στην πρόταση του ολλανδικού συλλόγου.

Μετά από 20 αγωνιστικές στην Eredivisie, η Φορτούνα Σιτάρντ βρίσκεται στην 17η θέση (προτελευταία) του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, μόλις έναν περισσότερο από την Τσβόλε, που βρίσκεται στην τελευταία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected