Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της συντρόφου του Γκρίνγουντ, τον κατηγορεί για κακοποίηση και ξυλοδαρμό!

Η σύντροφος του Μέισον Γκρίνγουντ, Χάριετ Ρόμπσον δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media που φαίνεται γεμάτη αίματα και μώλωπες, κατηγορώντας τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το μοντέλο Χάριετ Ρόμπσον προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη, καθώς δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της γεμάτη αίματα και μώλωπες, κατηγορώντας τον Μέισον Γκρίνγουντ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019, ωστόσο η Χάριετ Ρόμπσον αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν τα πάνε και ιδιαίτερα καλά, με αποτέλεσμα ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» να ξεσπά πάνω της. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό σοκάρουν, καθώς την δείχνουν σε τραγική κατάσταση.

«Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media το νεαρό μοντέλο.

Ο Γκρίνγουντ δεν έχει ακόμη απαντήσει στους ισχυρισμούς της συντρόφου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω κάποιας δήλωσης. Πολλοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως έχουν ζητήσει την τιμωρία του για τις ενέργειές του, τονίζοντας ότι θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή, όπως ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, που καταδικάστηκε σε υπόθεση βιασμού.

Άμεσα τοποθετήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αφορμή τις κατηγορίες της συντρόφου του Μέισον Γκρίνγουντ για ξυλοδαρμό, καταδίκασε σθεναρά τη βία, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο γύρω από την υπόθεση.
Σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες που δημοσίευσε στα social media η Χάριετ Ρόμπσον. Η σύντροφος του Μέισον Γκρίνγουντ δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media που φαίνεται γεμάτη αίματα και μώλωπες, κατηγορώντας τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» πήραν άμεσα θέση σχετικά με το περιστατικό και καταδίκασαν την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποιο άλλο σχόλιο.

«Γνωρίζουμε τις εικόνες και τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο μέχρι να διαπιστωθούν τα γεγονότα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συγχωρεί τη βία κανενός είδους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected