Super League 1 - Μεταγραφές

Τελικά θα γίνει μεταγραφή στην ΑΕΚ, έρχεται ο Alexander Fransson

Με απόφαση – κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στο τέλος των μεταγραφών και τη σύμφωνη γνώμη του Αργύρη Γιαννίκη η ΑΕΚ φέρνει στην Αθήνα τον Αλεξάντερ Φράνσον, όπως επιβεβαιώνει πλέον και η ΠΑΕ

Έχουμε την ολική ανατροπή στην ΑΕΚ στο τέλος των μεταγραφών! Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη η ΑΕΚ κινήθηκε και κάνει δικό της τον Αλεξάντερ Φράνσον, όπως επιβεβαιώνει πλέον και η ΠΑΕ, τονίζοντας ότι πλέον είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής, με τον παίκτη να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα! Ο Μελισσανίδης με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη, έφερε στο προσκήνιο αυτή την περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε προταθεί στην ομάδα εδώ και καιρό, ωστόσο τώρα… ωρίμασαν οι συνθήκες. Πρόκειται για έναν παίκτη που η ΑΕΚ είχε προσπαθήσει να πάρει και στο παρελθόν και το κάνει τώρα στο 90 των μεταγραφών.

Η ΑΕΚ από το πρωί κινήθηκε δυναμικά για τον 27χρονο διεθνή κεντρικό χαφ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ στις 31 Δεκεμβρίου και τον κάνει δικό της, βάζοντας στο ρόστερ της έναν παίκτη σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, αρκετά δημιουργικό στο παιχνίδι του, όχι τόσο ταχυδυναμικό, αλλά ικανό να φτιάχνει καλύτερα το παιχνίδι από πίσω. Ο Φράνσον, λοιπόν, που μπορεί να παίξει και ως 6άρι, αλλά και 8άρι έρχεται στην ΑΕΚ στο τέλος των μεταγραφών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected