Κατηγορίες
Basket

Ολυμπιακός – ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Η κλήρωση των ημιτελικών του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε δύο δυνατά ζευγάρια, τα οποία θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια είναι Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Η τελική φάση θα διεξαχθεί 18-20 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης και οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Το “παρών” στην κλήρωση εκπροσωπώντας τις τέσσερις ομάδες έδωσαν οι κ.κ. Αλεξίου και Χήνας από την ΑΕΚ, Λεπενιώτης από τον Ολυμπιακό, Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Καλαϊτζής και Ντίνος από τον Παναθηναϊκό και Μήλας, Τριανταφυλλίδης από τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, λίγο πριν την διεξαγωγή της κλήρωσης τόνισε: «Καλωσορίζω τους εκπροσώπους των ΚΑΕ στην κλήρωση για το Κύπελλο Ανδρών, που μετά από 18 χρόνια θα διεξαχθεί και πάλι υπό τη μορφή Final 4. Για μας είναι ένα crash test στην προσπάθεια που κάνει η ομοσπονδία να αναβαθμίσει τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της. Έχουμε μείνει όλοι συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του νεαρού Αλκιβιάδη και ελπίζουμε η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία. Γίνεται προσπάθεια να παντρέψουμε την εμπειρία των στελεχών της ομοσπονδίας με τη νέα διοίκηση. Η Κρήτη έχει δώσει δείγματα επιτυχημένης διοργάνωσης μεγάλων αγώνων. Εύχομαι να είστε υγιείς και πλήρεις όλες οι ομάδες».

Ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος, ανέλαβε να εξηγήσει τη διαδικασία της κλήρωσης, δηλώνοντας πριν την έναρξή της: «Βλέπω τριψήφιο αριθμό εγχώριων τίτλων από τις συμμετέχουσες ομάδες στο Final 4. Αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για τον θεσμό του Κυπέλλου και για τους χορηγούς μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ που στηρίζει την όλη προσπάθεια και θα είναι παρούσα στην τελική φάση της διοργάνωσης στην Κρήτη”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected