Basket

Βαριά ήττα στο Φοίνιξ για τους Bucks (vid)

Οι Φοίνιξ Σανς έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς και τους υποχρέωσαν σε ευρείας έκτασης ήττα με 131-107 στο «Footprint Center».

Δεν τους έφθανε το αρνητικό αποτέλεσμα, τα «ελάφια» είδαν και τον Πατ Κόνατον (3π. με 1/7 τρίποντα, δύο ριμπάουντ σε 16.38) να αποχωρεί τραυματίας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να προκαλούν ανησυχία, καθώς κάνουν λόγο για κάταγμα στο δεξί χέρι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε με 18π. με 5/12 σουτ εντός παιδιάς, εφτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, με τον Τζρου Χόλιντεϊ και τον Κρις Μίντλετον να σκοράρουν από 21π. έκαστος και τον Μπόμπι Πόρτις να τελειώνει με 11π. και εννέα ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σε 7.50’, είχε 6π. με 3/3 δίποντα, ένα ριμπάουντ κι ένα κόψιμο.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Ντιάντρε Έιτον με 27π. και εφτά ριμπάουντ ηγήθηκε των «ήλιων». Ο Κρις Πολ έκανε μεγάλο double double με 17π. και δεκαεννέα ασίστ, συν εφτά ριμπάουντ, ο Μάικαλ Μπρίτζες είχε 18π., ο Ντέβιν Μπούκερ επίσης 17π. και εφτά ασίστ και ο Κάμερον Τζόνσον 15π., οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ και δύο κλεψίματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected