Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Επέστρεψε στις επιτυχίες η ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου επέστρεψε στις νίκες καθώς κατάφερε να επικρατήσει του Παναρκαδικού με σκορ 3-2 παίζοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει το Sportcyclades, το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να πιέζουν από το πρώτο λεπτό χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, και πιο συγκεκριμένα ένα σουτ του Σερέπα στο 2′ η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 23′ μια πολύ καλή κεφαλιά από τον Σπυρόπουλο.

Οι Μυκονιάτες κατάφεραν και προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Σερέπας.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για την ΑΕ Μυκόνου καθώς ο Μπρούνο στο 47′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα γκολ για την ομάδα του. Στο 53′ μετά από διώξιμο του Σούλη ο Μπρούνο ξανά στην αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα τον ξεπέρασε και σε κενή εστία έκανε το 3-0.

Ο Παναρκαδικός κατάφερε να μειώσει στο 67′ με εκτέλεση πέναλτι του Καμπεράι. Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να μειώσει σε 3-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γλέζο χωρίς διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΑΕ Μυκόνου (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος (78′ Γκέζος), Κέμπε (58′ Παρασκευάς), Σούλης, Παπαϊωάννου, Μάρκου, Λεσάι, Αχείμαστος, Σεράπας (85′ Κωνσταντινίδης), Αργυρόπουλος ( 85′ Μπαϊρακτάρι), Μπρούνο

Παναρκαδικός (ΣάββαςΚαρυπίδης): Πλατής, Λιακόπουλος (58′ Λαμτσελάρι), Πολίτης, Αλέμης, Λιανός, Νάνος, Πούτσι, Λαζαρίδης, Γεωργόπουλος (58′ Γιγίνης), Καμπεράι, Γλέζος, Καναβέτας (75′ Δήμας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected