Κατηγορίες
Basket

Πένθος στη Λαμία για τον θάνατο 28χρονου καλαθοσφαιριστή

Η είδηση του θανάτου του 28χρονου έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο 28χρονος Δημήτρης Σοροπάνης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα, που σημειώθηκε στη Λαμία, το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο άτυχος 28χρονος, που είχε ασφαλιστικό γραφείο στην Αταλάντη, ήταν και μπασκετμπολίστας. Συγκεκριμένα αγωνιζόταν στον Λοκρό Αταλάντης ως σέντερ, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΛ, στην Προοδευτική Λάρυμνας, στον Κύνο Λιβανατών και στον Ιωνικό Λαμίας. Πατέρας του, είναι ο Γιώργος Σοροπάνης, ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λοκρών.

Η είδηση του θανάτου του 28χρονου έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. “Χάσαμε το καλύτερο παιδί της Λοκρίδας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον δυναμισμό του και την ανθρωπιά του. Ο Δημήτρης ήταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας, από μια υπέροχη οικογένεια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε..”, λέει στο LamiaReport ένας κάτοικος της περιοχής.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά, που με την ευγένεια, αλλά και τον δυναμισμό του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό όλων.

Το δικό της “αντίο” στον άτυχο Δημήτρη, λέει ο Λοκρός Αταλάντης με ανάρτηση που έκανε στο Facebook. “Ένα γιατί θα πλανάται πάντα”, τονίζουν συγκλονισμένοι οι συμπαίκτες του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected