Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Ευρεία νίκη και προβάδισμα για τελικό ο Αστέρας Τριποτάμου (φύλλο αγώνα)

Άνοιξε σήμερα (23/2) η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Στην Αγκαθιά, η τοπική Νίκη υποδέχτηκε τον Αστέρα Τριποτάμου, δύο ομάδες που μάχονται την ίδια ώρα για τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής, με φόντο την είσοδο στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη ήταν επιβλητική και επικράτησε με σκορ 3-0, ένα αποτέλεσμα που της δίνει σαφές προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της 9ης Μαρτίου.

Ο Προβατίδης άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και έξι λεπτά μετά, ο Μετάι διπλασίασε τα τέρματα για τους “μπλε”.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Σαλπιγκίδης.

Το φύλλο αγώνα :

Νίκη Αγκαθιάς – Αστέρας Τριποτάμου  0-3 (26′ Προβατίδης πεν, 32′ Μετάι, 61′ Σαλπιγκίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπέκα και Γκόγκο

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς (Λευτέρης Κελεσίδης) : Κωστογλίδης Γ., Βασιλείου, Ράδης, Κοντσίδης, Μαντώς, Πέτκος, Κωστογλίδης Π. (60′ Γιαννουπλάκης), Κίρτσογλου, Αλμύρας (68′ Παπαδημητρίου), Τερζής, Κοσέογλου (80′ Ζωγράφος)

Αστέρας Τριποτάμου (Τάσος Χουρσουζίδης) : Κύρου, Μπέσσας, Μπαλάφας (72′ Βασιλειάδης), Αχαλινόπουλος, Γκιντίδης, Κόλα (60′ Μπρέγκου), Τούφας, Προβατίδης (78′ Γιόνδης), Μετάι, Σκαθαρούδης (72′ Σοφιανίδης), Σαλπιγκίδης (60′ Βασιλείου)

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης :

Τετάρτη 2/3 (15.30)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακροχώρι

Επαναληπτικοί

Τετάρτη 9/3 (15.00)

Αστέρας Τριποτάμου – Νίκη Αγκαθιάς

*Ο άλλος ημιτελικός θα οριστεί προσεχώς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα, σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί ημίωρη παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected