Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ορίστηκαν οι αγώνες στο πρωτάθλημα U14, αναβλήθηκε ο ημιτελικός του Κυπέλλου

Μετά τον ορισμό της τελευταίας αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική για την Κυριακή 6/3, η ΕΠΣ Ημαθίας προγραμμάτισε την 15η “στροφή” στο Παιδικό πρωτάθλημα για το Σάββατο 5/3 και ώρα 11.00.

Παράλληλα, ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και το Μακροχώρι, που είχε οριστεί για την Τετάρτη 2/2, αναβάλλεται λόγω του αγώνα των “πρασίνων” με τον ΑΣ Γιαννιτσά για τη Γ Εθνική.

Η ανακοίνωση :

“Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι οι ΟΛΟΙ οι αναβληθέντες αγώνες της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 και ώρα 3:30 μ.μ.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι ΟΛΟΙ οι αναβληθέντες αγώνες της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ-14 ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 11 π.μ.

Τέλος, λόγω του ορισμού από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) για την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 του αγώνα Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ανάμεσα στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ο πρώτος αγώνας της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ανάμεσα στις ομάδες ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, που είχε οριστεί να διεξαχθεί την ίδια ημέρα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected