Κατηγορίες
Αθλήματα

Κι άλλη άνοδος θέσεων για Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε 6 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.170 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA στα μονά, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σκαρφάλωσε στο Νο.118 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Παπαμιχαήλ κέρδισε 6 θέσεις σήμερα στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Νο.170, βελτιώνοντας το career high της.

Πάντα κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι βεβαίως η Μαρία Σάκκαρη, η οποία διατηρείται σταθερά στο Top 10, παρόλο που έχασε σήμερα μια θέση και υποχώρησε στο Νο.7.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου είναι λίγο πίσω από την Παπαμιχαήλ, παραμένοντας και εκείνη σταθερά στο Top 200, χάνοντας ωστόσο μια θέση σήμερα για να βρεθεί στο Νο.189.

Νέο career high σημείωσε και η 18χρονη Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία κέρδισε 2 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.522. Στο Νο.796 είναι η Μάρθα Ματούλα, που κέρδισε μια θέση, στο Νο.932 η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη, ενώ στο Νο.1081 βρίσκεται η Ελένη Χριστοφή.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών:

Η Γραμματικοπούλου, η οποία κέρδισε 2 συνεχόμενους τίτλους στο Πόρτο της Πορτογαλίας στα διπλά, σε διοργανώσεις 25.000 δολαρίων, κέρδισε σήμερα 5 θέσεις και βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ, ανεβαίνοντας στο Νο.118 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών.

Άνοδο 2 θέσεων είχε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.260 της κατάταξης, ενώ η Σαπφώ Σακελλαρίδη κέρδισε 3 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.476.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected