Κατηγορίες
Super League 2

Ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων για Πιερικό και Βέροια (photos+vid)

Ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας αναδείχθηκε η Κ20 του Πιερικού, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπάθησαν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Οι Βεροιώτες προηγήθηκαν στο 73′ αλλά η “απάντηση” του Πιερικού ήταν άμεση με τον Παπαθανασίου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 75′ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Μάλιστα, ο σκόρερ του Πιερικού λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 όταν από ευνοϊκή θέση δε μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Συνθέσεις

Πιερικός (Θάνος Κούρτογλου): Κότσα, Μπάπκας, Παραδείσης (90′ Συμεωνίδης), Γκιώνης (90′ Κιλ), Τσιλιγκίρης, Βέτσος (82′ Νταμπώσης), Χατζηπουργάνης, Παπαθανασίου, Καρανάτσιος, Μαυρίδης, Σεϊταρίδης (57′ Αλχαζίδης). Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Βαρβαρέζος.

ΝΠΣ Βέροια (Τάσος Ανθυμιάδης) : Βάντσης, Χαβαριόπουλος (77′ Καραγιάννης), Φωτόπουλος, Καρασαρίδης, Τασιόπουλος, Βασιλειάδης, Ισαακίδης, Μιχαηλίδης (58′ Τσέας), Γιαγτζίδης (58′ Λαζεκίδης), Μωυσίδης (46′ Χερίδης), Μπεκιαρίδης (77′ Λουτζιανιώτης). Στον πάγκο: Αδαμίδης, Χοχλιούρος, Τάσο, Περπερίδης.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου Αλμωπός Αριδαίας και Απόλλων Λάρισας έμειναν στο 0-0.

*katerinisport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected