B ΕΠΣ Ημαθίας

Β ΕΠΣ Ημαθίας : Το “Χρυσό Παπούτσι” στον 2ο όμιλο ο Γιώργος Σαρκατζής

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για τον Γιώργο Σαρκατζή.

Ο 24χρονος επιθετικός με καταγωγή από τον Τρίλοφο, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στον 2ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής με τη φανέλα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, σημειώνοντας 22 τέρματα σε 16 αγώνες.

Με τους “πράσινους” πανηγύρισε μάλιστα την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν και ετοιμάζεται πλέον για τα play off, που θα αναδείξουν τις ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην Α Ερασιτεχνική.

Κατέχει επίσης το ρεκόρ με το μοναδικό “πενταρέ” τερμάτων σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Ημαθίας (στο 5-0 του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας), ενώ έχει δύο χατ-τρικ, στο ευρύ 13-1 επί του Ερμή Τριλόφου και στο 6-0 επί της ίδιας ομάδας στον δεύτερο γύρο.

Να συγχαρούμε τον Γιώργο για τη σπουδαία επιτυχία του και επ ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμβάλλουν ώστε να μπορεί το sportsup.gr να συγκεντρώνει τα στοιχεία να αναδεικνύονται στο τέλος οι πραγματικοί πρωταγωνιστές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας

*στη φωτ. κάτω από τη βράβευση του ως MVP της 8ης αγωνιστικής τη σεζόν 2016/2017 στην Α1 Ερασιτεχνική, μια διαδικασία που γινόταν μέσω ψηφοφορίας στο sportsup.gr. Περασμένα μεγαλεία…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected