Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη νίκη για Λάκη – πρόκριση και στο διπλό

Η Μιχαέλα Λάκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir με μια μεγάλη νίκη, αποκλείοντας από τον 1ο γύρο την Anastasia Sukhotina, No.4 στο ταμπλό.

Αργότερα προκρίθηκε και στο διπλό, όπου συνεχίζουν το σερί τους μαζί με την Ελένη Χριστοφή.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Μιχαέλα Λάκη έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας των 15.000 δολαρίων στο Monastir της Τυνησίας, καθώς επιβλήθηκε της Anastasia Sukhotina, No.4 στο ταμπλό και Νο.675 στην παγκόσμια κατάταξη, με 4-6, 6-1, 6-4.

Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε αρχικά να επιστρέψει από σετ πίσω, ενώ έκανε ανατροπή και στο 3ο σετ, στο οποίο έχανε με 2-4 και κέρδισε τα 4 επόμενα games, για να “κλειδώσει” την πρόκριση σε 2 ώρες και 24 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο της hardcourt διοργάνωσης η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την Celine Naef από την Ελβετία, που είναι και εκείνη 16 ετών και κέρδισε μέσα σε μια ώρα την Ιταλίδα Anita Bertoloni (6-0, 6-1).

Η Μιχαέλα θα είναι και στα προημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με την Ελένη Χριστοφή συνεχίζουν το νικηφόρο τους σερί. Σήμερα έφτασαν τις 5 διαδοχικές νίκες στο ITF Tour, κερδίζοντας τις Ιταλίδες Carola Cavelli και Valentina Losciale, με 4-6, 6-2, 10-4.

Οι δυο Ελληνίδες παίκτριες, πρωταθλήτριες στο τουρνουά της περασμένης εβδομάδας του Monastir, θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Βουλγάρα Julia Terziyska και τη Βελγίδα Eliessa Vanlangendonck.

Κόντρα στην Terziyska, που είναι στο Νο.1 και στα μονά (Νο.584 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA), θα ξεκινήσει αύριο την προσπάθειά της στο ταμπλό η Χριστοφή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected