Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Από τη Θύελλα Σαρακηνών στον Παναθηναϊκό Β ο Λεωνίδας Μπίλης

Στο τεχνικό team του Παναθηναϊκού Β εντάχθηκε ο Λεωνίδας Μπίλης λύνοντας την συνεργασία του κοινή συναινέσει με τη Θύελλα Σαρακηνών, λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το Aridaia365, η δελεαστική πρόταση από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως είναι το «Τριφύλλι», δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον πρώην πλέον τεχνικό των Πειρατών και έτσι μέχρι τον Ιούνιο θα είναι στο πλευρό του Χαβιέρ Βάθκεθ Κοντρέρας.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει πολυετή εμπειρία από τους πάγκους ομάδων Β’ αλλά και Γ’ Εθνικής.

Έχει θητεύσει και στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπως επίσης μεταξύ των άλλων και σε Αλμωπό Αριδαίας, Εθνικό Ν.Κεραμιδίου, Μακεδονικό, ΑΟ Τρίκαλα, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδας, Πόντιους Κατερίνης, Βατανιακό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Μακροχώρι Ημαθίας, Καλαμάτα, Άρη Παλαιοχωρίου και Πιερικό.

Η δήλωση του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Θύελλας Σαρακηνών τον πρόεδρο Ηλία Αταλασίδη και την διοίκηση του, τους άμεσους συνεργάτες και βοηθούς μου Πέτρο Τόπκα και Χρήστο Καρκαμάνη, τον φροντιστή Νίκο Νίκου, αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που γυρίσαμε μια πολύ δύσκολη βαθμολογικά κατάσταση και είμαστε σε θέση στα τελευταία 5 παιχνίδια να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Μια μόνο ήττα και δυο ισοπαλίες στη έδρα μας και πολύ κρίσιμα διπλά εκτός έδρας δίνουν την ελπίδα ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες στο πολύ καλό πρόγραμμα που ακολουθεί να τερματίσει πάνω από την ζώνη.

Στόχος μου ήταν να ολοκληρώσω την σεζόν αλλά μια τέτοια πρόταση από τόσο ιστορική ομάδα δεν μπορεί να περιμένει, όταν είσαι επαγγελματίας προπονητής τα τελευταία 24 χρόνια.

Εύχομαι στην Θύελλα τα καλύτερα για το μέλλον.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected