Super League 2

Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β, 3-0 τα Τρίκαλα

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετώπισε την ομάδα των Τρικάλων στο γήπεδο του Μακεδονικού στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague 2 με τους «ασπρόμαυρους» έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Παναγιώτη Τζίμα να παίρνουν το τρίποντο με 3-0 χάρη στα γκολ του ίδιου και των Πανίδη και Γκορτετζιάνι στο φινάλε της αναμέτρησης.

Μέχρι το 31ο λεπτό της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι την τελική προσπάθεια ή την ευκαιρία που θα μπορούσε να τους δώσει το προβάδισμα. Αυτό άλλαξε σε εκείνο το χρονικό σημείο, όταν ο Τάχατος μπήκε πολύ ωραία στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ανατράπηκε και ο Τζίμας από τα 11 βήματα έκανε το 1-0 για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και δεν… επαναπαύτηκε στο γκολ του πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης και αυτή η πίεση έφερε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Τζίμα σε θέση δημιουργό και τον Πανίδη από μέση απόσταση να κάνει το 2-0 με ένα εξαιρετικό τελείωμα που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Το δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης βρήκε τον ΠΑΟΚ Β να αλλάζει στοιχεία στη σύνθεση του, με τον Ουεντραόγκο και τον Χατζηστραβό να περνούν στον αγωνιστικό χώρο και τους ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία να καλούνται να διαχειριστούν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου αν όχι και να το διευρύνουν.

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Δικεφάλου, Δημήτρης Πανίδης, είχε άλλη μία ευκαιρία να προσθέσει και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση, αλλά είδε την τελική του προσπάθεια στο 56΄να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσει κανείς μία καλή ενέργεια του Χατζηστραβού στο 88΄που πέρασε για λίγο άουτ, έμοιαζε πως δεν είχε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ Β΄να κάνει με τον καλύτερο τρόπο τη διαχείριση του σκορ, ενώ τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να βρουν τη δική τους στιγμή. Ωστόσο, σε αυτό είχε αντίθετη άποψη ο Γκορτετζιάνι ο οποίος περνώντας αλλαγή λίγο νωρίτερα εκμεταλλεύτηκε στο 92′ το λάθος του Περλέσι και έκανε το τελικό 3-0 για τον Δικέφαλο που έφτασε στους 32 βαθμούς στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Τάχατος (63′ Καλουτσικίδης), Σαλαμούρας (46′ Χατζηστραβός), Μελετίδης (46′ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τζίμας (76′ Σπυρίδης), Πανίδης (69′ Γκορντεζιάνι).

Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλιέσι, Σανδραβέλης(77′ Μανίσογλου) , Νιάρος (65′ Μυλόπουλος), Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Γκοβίνας (65′ Ζησόπουλος), Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (86′ Κλεμέντε) , Ελευθεριάδης, Χειριτράντας (65′ Φουτσίνι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected