Κατηγορίες
Διάφορα

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο και γι’ αυτό έγιναν τα εγκλήματα μόνο Σαββατοκύριακα»

ην πεποίθησή του ότι στην Πάτρα υπάρχει εγκληματική ενέργεια στις υποθέσεις των αιφνίδιων θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, επανέλαβε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στο Star, εξήγησε ότι δύο είναι οι λόγοι που τον κάνουν να έχει αυτή την άποψη. Ο πρώτος είναι το ανύπαρκτο γονιδιακό πρόβλημα και ο δεύτερος είναι ο παράγων Σαββατοκύριακο.

«Δεν είμαι ειδικός ή επιστήμονας, αλλά αν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα θα είχαμε τους θανάτους των παιδιών “με τη σειρά”, δηλαδή θα πέθαιναν τα παιδιά από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο. Εδώ όμως οι θάνατοι είναι σε διαφορετικές ηλικίες. Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλοι οι θάνατοι έγιναν το Σαββατοκύριακο. Δηλαδή μόνο το Σαββατοκύριακο ισχύει η κληρονομικότητα, αν υπήρχε; Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει … Οι δράστες ή ο δράστης, είχε συγκεκριμένο σχέδιο και γι’ αυτό έκανε τα εγκλήματα μόνο τα Σαββατοκύριακα. Ο Χάρος αποφάσισε Σαββατοκύριακο να ξεκληρίσει μία ολόκληρη οικογένεια;» είπε χαρακτηριστικά.

Ο απόστρατος Ταξίαρχος ήταν σαφής ως προς το τι συνέβη στην Μαλένα, την Ίριδα και τη Τζωρτζίνα: «Και οι τρεις περιπτώσεις είναι δολοφονίες. Εύχομαι να διαψευστώ. Θα είναι η έκπληξη του αιώνα, αν δεν είναι έγκλημα. Λυπάμαι τα άμοιρα παιδάκια και τους άμοιρους γονείς».

Σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο, υπάρχουν ευθύνες των Αρχών και ειδικά στην υπόθεση του θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας: «Οι επιστήμονες οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Βεβαίως, “μπούσουλας” θα είναι οι ιατροδικαστικές απαντήσεις, αλλά και η αστυνομία οφείλουν να ερευνήσουν και άλλα στοιχεία για να βρουν τους δράστες ή τον δράστη και να δώσουν μία απάντηση στην οικογένεια που έχει τον πόνο της από αυτούς τους θανάτους … Χάθηκε χρόνος, το τρίτο παιδί που πέθανε θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν οι αρχές είχαν ερευνήσει νωρίτερα την υπόθεση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected