Κατηγορίες
Διάφορα

Δασκαλάκης : Δημόσια εμφάνιση με δάκρυα και ερωτήματα για τη σύζυγο του (vid)

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, δίνει την δεύτερη τηλεοπτική του συνέντευξη. Μιλάει για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την αδειάζει λίγο πριν η 33χρονη βρεθεί στο εδώλιο, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση…

Όπως αναφέρει το newsit, δεν αναφέρει σε κανένα σημείο το όνομα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, λύνει τη σιωπή του και μιλάει μπροστά στην κάμερα για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ. Με δάκρυα στα μάτια δηλώνει πως δούλευε ώρες ατελείωτες για τα παιδιά του και πως μετανιώνει για το γεγονός ότι δεν πέρασε περισσότερες ώρες μαζί τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως προκαλούν οι έμμεσες αναφορές του, στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Χωρίς να πει το όνομά της, λέει μεταξύ άλλων ότι ποτέ δεν περίμενε να φτάσει αυτή η στιγμή. «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» τονίζει χαρακτηριστικά. Αυτό, το «να μας πει πώς την έδωσε» έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς εμμέσως φαίνεται να αποδέχεται για πρώτη φορά τη βαρύτατη κατηγορία που αντιμετωπίζει η 33χρονη.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ», ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος και θέλει να μάθει την αλήθεια. Ερωτηθείς τι θα κάνει από εδώ και πέρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με τη χρήση κεταμίνης είπε στον Πέτρο Κουσουλό πως «είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο ο Μάνος Δασκαλάκης είπε «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή» είπε ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, με μάτια βουρκωμένα.

Συνέχισε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected