Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Διπλό” τίτλου για την Κοζάνη στην Πέλλα (vid με πανηγυρισμούς)

Πάρτι τίτλου έστησε στους Σαρακηνούς η Κοζάνη καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 της τοπικής Θύελλας και σε συνδυασμό με την ήττα του Μακεδονικού στην Λευκίμμη, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το Aridaia365, το παιχνίδι ήταν καλό είχε ρυθμό με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι καλύτεροι σε όλο την αναμέτρηση και να φτάνουν δίκαια στην νίκη χάρη στα τέρματα των Ιορδανίδη στο 29’ με φοβερό ανάποδο ψαλίδι και του Νιάσε στο 42’ με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στην επανάληψη έχασαν πέναλτι στο 71’ με τον Κωστούλα να νικιέται από τον νεαρό πορτιέρο των γηπεδούχων Μακρή, με τους γηπεδούχους να παίζουν καθαρά γιά την ιστορία τους αλλά να υποκύπτουν φυσιολογικά απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Συνθέσεις

Θύελλα Σαρακηνών (Πέτρος Τόπκας) : Μακρής, Τσολακίδης, (90’ Κιουρτσίδης), Γεωργίου, (60’ Ευθυμιάδης), Πούπης, Μαντζανάς, Κιόρτσης, (79’ Λαμπίρης), Ιωάννου, (60’ Ντόγκαρης), Τσόρμπας, Γκέσιος, Μουρίκι, Τράκας.

Κοζάνη (Σάκης Παπαβασιλείου) : Κυριακίδης, Παπαργυρίου, Ρογκότης, Πιριτζάους, Κατσουλίδης, Νιάσε, Ψιάνος, (86’ Τσώτσος), Καραγιάννης, (93’ Μαυροματίδης), Μπάρο, (66’ Κωστούλας), Μπακάλης, Ιορδανίδης, (86’ Μπίντσης).

Πηγή βίντεο : Top-sport gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected