Αθλήματα

Νέα καλή εμφάνιση για την Σταματία Σκαρβέλη

H Σταματία Σκαρβέλη πραγματοποίησε τον δεύτερο αγώνα της στη θερινή σεζόν την Πέμπτη (7/4) στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί.

Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έκανε πολύ καλή εμφάνιση αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα της με καλύτερη βολή στα 69,64 μ. και συνολικά τρεις προσπάθειες πάνω τα 69,00μ. δείγμα της σταθερότητας της σε αυτές τις επιδόσεις. Η αθλήτρια δείχνει φέτος σε θέση να κυνηγήσει το ατομικό της ρεκόρ (71,33 μ.) και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από συμμετοχή στις κορυφαίες διοργανώσεις του 2022.

Η Σκαρβέλη είχε έγκυρες όλες τις βολές της, οι οποίες μετρήθηκαν στα 65,79μ., 68,00μ. 68,62μ., 69,64μ., 69,20μ., 66,77μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα. Η 27χρονη μαζί με τον προπονητή της, θα αποφασίσουν το επόμενο διάστημα για τους μετέπειτα αγώνες της και παράλληλα θα σχεδιάσουν τον ερχομό της στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και σε μίτινγκ στην Ευρώπη. Στόχος της μέσα από τους αγώνες να κυνηγήσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Όρεγκον.

Θυμίζουμε πως τόσο για το Παγκόσμιο όσο και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υπολογίζονται στο σύστημα ράνκινγκ οι πέντε καλύτεροι αγώνες στους 12 μήνες που θα προηγηθούν από τη στιγμή που κλείσουν οι προκρίσεις για το μεγάλο γεγονός. Αυτό σημαίνει πως για το Παγκόσμιο του Όρεγκον η WA θα υπολογίσει τα αποτελέσματα των αγώνων, που θα προκύψουν από 28 Ιουνίου του 2021 έως τις 26 Ιουνίου του 2022.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected