Κατηγορίες
Basket

Με τους Bulls οι Bucks στα play off, ρεκόρ καριέρας για τον Thanasis με Cavaliers (vid)

Τους Σικάγο Μπουλς θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ οι Μιλγουόκι Μπακς και σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξουν με το νικητή της σειράς Μπόστον Σέλτικς-Μπρούκλιν Νετς/Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Απέναντι στους «ταύρους» θα έχουν πλεονέκτημα έδρας. Εάν περάσουν οι «Κέλτες» θα έχουν μειονέκτημα έδρας, εάν προκριθούν είτε οι Νεοϋορκέζοι είτε οι εκπρόσωποι του Οχάιο θα έχουν πλεονέκτημα.

Στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου, στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, τα «ελάφια» σημείωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους με τους Σικάγο Μπουλς. Τους κέρδισαν με 94-90 και 126-98 στο «Fiserv Forum» και με 118-112 και 127-106 στο «United Center».

Στο τελευταίο παιχνίδι τους, στο «Rocket Mortgage FieldHouse», παρατάχθηκαν χωρίς δέκα παίκτες κι έχασαν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 133-115. Εκτός έμειναν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γκρέισον Άλεν, Ουέσλι Μάθιους, Κρις Μίντλετον, Τζορτζ Χιλ, Μπόμπι Πόρτις, Σερτζ Ιμπάκα, Μπρουκ Λόπεζ, Πατ Κόνατον και Λούκα Βιλντόσα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ πάτησε παρκέ για μόλις οκτώ δευτερόλεπτα, ώστε να μη χάσει μπόνους 306.000 δολαρίων.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε βασικός κι είχε 27π. που αποτελούν ρεκόρ καριέρας και πέντε ριμπάουντ. Ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι τελείωσε με 28π. και δεκατρία ριμπάουντ και ο Τζόρνταν Νουόρα με 24π. και δέκα ριμπάουντ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected