Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυπελλούχος Εύβοιας ο ΑΟ Νέας Αρτάκης (photos+vid)

Ήταν ο 48ος τελικός του Κυπέλλου Εύβοιας, που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του παλιού προέδρου της ΕΠΣΕ, Αποστόλη Πανταζή.

Το Στάδιο της Χαλκίδας γνώρισε μεγάλες στιγμές, όσον αφορά την παρουσία του κόσμου, που κατέκλεισε την εξέδρα. Φίλαθλοι και των δύο φιναλίστ, που ήθελαν επιτέλους να δουν έναν κανονικό τελικό, μετά από χρόνια!

Αντίπαλοι δύο ομάδες, του Δήμου Χαλκιδέων, ο ΑΟ Χαλκίς (διεκδικητής του τίτλου και της ανόδου στη Γ Εθνική) και ο ΑΟ Νέας Αρτάκης, που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Εύβοιας, μετά τον υποβιβασμό του.

Προπονητής στον ΑΟ Χαλκίς είναι ο Πέτρος Ζουρούδης, παλιός άσος των “νερατζούρι”, ενώ στους “ερυθροκίτρινους” της Αρτάκης  ο Μιχάλης Μαύρος, με συνεργάτη τον Γιάννη Λεσγή, ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας μετά την αποχώρηση, του Μίλτου Γκόφα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Πιο κινητικοί και με κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Αρτακιανοί, που δημιούργησαν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες.

Μετά το 1-0 οι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς, βγήκαν από την περιοχή τους και προσπάθησαν να πιέσουν την αντίπαλη εστία, καθώς οι Αρτακιανοί, προσπάθησαν περισσότερο να διατηρήσουν, αυτό το 1-0, δίνοντας έτσι γήπεδο στους αντιπάλους τους…

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο dinataathlitika.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μιχάλης Μαύρος/Γιάννης Λεσγής): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (85′ Αντωνάκης), Ντελέκος, Μεγάλος (90+3′ Κουτρόπουλος), Γριζανίτης (51′ Ζαχαρόπουλος), Χατζηστάμου.

ΑΟ Χαλκίς (Πέτρος Ζουρούδης): Φαλαγγίτης, Τσολάκος Ι.Κ. (77’ Λούκας), Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Τσολάκος Ι.Α., Χαλιώτης, Ζουλιώτης, Σπυράκης (56′ Ζαχαριάς), Γκιόκας (56′ Σπανός), Καραχάλιος (70′ Τρεπεκλής), Κολιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected