Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Υποβιβάστηκε η ομάδα του Ρούνεϊ! (vid)

Η Ντέρμπι Κάουντι υποβιβάστηκε μετά την ήττα της με 1-0 από την ΚΠΡ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ρέντινγκ κόντρα στη Σουόνσι…

Η Κάουντι είχε τη μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών αφού τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος απέχει 9 βαθμούς από τη ομάδα που βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης απείλησε με δύο κεφαλιές. Πρώτα με τον Ντέιβις στο 9ο και στη συνέχεια με τον Πλαντζ στο 22ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ισάριθμες καλές στιγμές στη διάρκεια του πρώτου μέρους, με τους Τσερ στο 13′ και Ντάικς στο 37ο λεπτό να μην μπορούν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Όλσοπ.

H ΚΠΡ επικράτησε με 1-0 και με γκολ του Έιμος στο 88′ σε διάστημα που οι φιλοξενούμενοι πίεζαν αναζητώντας γκολ που θα τους έδινες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Ο Λόρενς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις και η Ντέρμπι υποβιβάζεται αφού την ίδια στιγμή η Ρέντινγκ που είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πήρε βαθμό με αντίπαλο τη Σουόνσι ανατρέποντας αποτέλεσμα από το εις βάρος της 4-1 και ισοφαρίζοντας σε 4-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected