Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Σε τελικό Κυπέλλου μετά από 8 χρόνια ο Παναθηναϊκός, νίκησε και στη Λαμία

Tην ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς σφράγισε την πρόκριση για τον τελικό.

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 2-0 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» και, σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο ματς, κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης.

Τα γκολ της ομάδας του Γιοβάνοβιτς, η οποία επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2014, τα πέτυχαν οι Ιωαννίδης (42′) και ο Παλάσιος (58′).

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 42ο λεπτό με τον Ιωαννίδη να βρίσκει δίχτυα με ωραίο πλασέ.

Στο 58ο λεπτό ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Βιγιαφάνιες, μετά από κλέψιμο του Αϊτόρ, τροφοδότησε τον Παλάσιος, που νίκησε τον Σαράνοφ, κάνοντας το 0-2.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μπανγκουρά, ωστόσο το γκολ τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Συνθέσεις

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Λούκας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Ταϊρόν (68′ Νούνιες), Ελευθεριάδης (57′ Μπανγκουρά), Mανούσος (68′ Καραμάνος).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (72′ Αλεξανδρόπουλος), Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες- Παλάσιος, Αϊτόρ (63′ Βιτάλ), Ιωαννίδης (63′ Καρλίτος)

Το πανόραμα της ημιτελικής φάσης

Λαμία – Παναθηναϊκός  0-2 [0-1]
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20.00) [0-0]

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected