Κατηγορίες
Αθλήματα

Μέχρι τα ημιτελικά η Σαπφώ στην Ιταλία, 8άδα η Λάκη στο Όφφενμπαχ

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ολοκλήρωσε την καλή της πορεία στα ημιτελικά του διπλού της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων στο Santa Margherita di Pula της Ιταλίας, χάνοντας στο tie-break από τις Νο.2 του ταμπλό.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Ελληνίδα τενίστρια και η συμπαίκτριά της από τη Βοσνία, Anita Wagner, ηττήθηκαν σήμερα έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι από τη Λιθουανή Justina Mikulskyte και τη Σλοβένα Nika Radisic, No.2 στο ταμπλό, με 6-0, 1-6, 10-3, για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula της Σαρδηνίας.

Η 19χρονη Σαπφώ, Νο.457 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και Νο.7 στην κατάταξη της ITF, είχε προκριθεί με bye στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου κέρδισε τις Βρετανίδες Emily Appleton και Ali Collins, με 6-4, 6-2.

Στο μονό είχε ολοκληρώσει την προσπάθειά της στον 1ο γύρο, όπου είχε ηττηθεί από την Ισπανίδα Leyre Romero Gormaz, με 1-6, 1-6.

Οκτάδα η Λάκη στο Όφενμπαχ

Η Μιχαέλα Λάκη πέτυχε 3 νίκες και έφτασε μέχρι την τελική 8άδα στο πολύ δυνατό τουρνουά του Όφενμπαχ στη Γερμανία, κατηγορίας Grade A, αλλά δεν κατάφερε σήμερα να δώσει συνέχεια στην πορεία της, γνωρίζοντας την ήττα από την Lucie Havlickova, No.14 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια.

Η Μιχαέλα Λάκη είχε μια καλή εβδομάδα στο Όφενμπαχ της Γερμανίας, φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση της JΑ διοργάνωσης της ITF – στη δυνατότερη κατηγορία για τουρνουά juniors στον κόσμο.

Η 17χρονη Ελληνίδα, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.34 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, πέτυχε 3 νίκες για να μπει στις “8” καλύτερες του τουρνουά.

Στον 1ο γύρο κέρδισε την Πολωνή Ada Piestrzynska με 6-4, 4-6, 6-1. Στη συνέχεια έκανε έναν άψογο αγώνα και επιβλήθηκε της Γερμανίδας Tessa Johanna Brockmann με 6-4, 6-0.

Στον 3ο γύρο η Μιχαέλα έδωσε μια ακόμα μάχη με τη Βελγίδα Amelia Waligora, την οποία κατάφερε να κερδίσει με 6-3, 4-6, 6-3.

Σήμερα η νεαρή Ελληνίδα αγωνίστηκε στα προημιτελικά με την Τσέχα Lucie Havlickova, No.2 στο ταμπλό και Νο.14 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF, από την οποία ηττήθηκε μετά από δυο κλειστά σετ με 5-7, 3-6.

Η Μιχαέλα έπαιξε και στο διπλό, μαζί με την Ελβετίδα Celine Naef, όμως στον 1ο γύρο μετά από πολύ κλειστό ματς οι δυο παίκτριες ηττήθηκαν από τις Denise Valente και Amelia Waligora με 4-6, 7-5, 10-7.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected