Κατηγορίες
Super League 2

ΕΠΟΣ : Στην (επαγγελματική) Super League 2 θα ακυρωθεί αγώνας γιατί δεν θα κατέβουν οι δύο ομάδες!

Στο φινάλε της 2ης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε αναμέτρηση θα προσέλθουν μόνο οι διαιτητές και όχι οι ομάδες.

Ο λόγος για το κυριακάτικο (1/5) ματς ανάμεσα στη Ρόδο και την ΑΕ Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League 2.

Τα «ελάφια» δεν προσήλθαν ούτε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ και αυτή ήταν η 2η φορά στη σεζόν που συνέβη κάτι τέτοιο. Βάσει ΚΑΠ εάν δεν προσέλθουν και αύριο τότε θα ενδέχεται να πέσουν δύο κατηγορίες και όχι μία όπως ισχύει τώρα, επειδή μπορεί να θεωρηθεί πως αποχώρησαν από το πρωτάθλημα ενώ ήταν σε εξέλιξη και δεν αποβλήθηκαν απλά. Για αυτό το σκοπό οι Αρτινοί με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως δεν θα ταξιδέψουν στο «Σμαραγδένιο Νησί» με σκοπό, μεταξύ άλλων, «να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιστορική ομάδα της Ρόδου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Καραϊσκάκης:

“Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συνειδητή της απόφαση να μην ταξιδέψει στην Ρόδο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρόλο που είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες (προπληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο) για να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας μας.

Η απόφαση μας αυτή προέκυψε και για να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιστορική ομάδα της Ρόδου αλλά και επειδή δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο εκ μέρους μας μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές όπως και το προσωπικό της ομάδας βρίσκονται σε άδεια μετά τον διακανονισμό των απολαβών τους μέχρι και το τέλος Ιουνίου ,εκτός τριών ποδοσφαιριστών που έκαναν προσφυγή την ώρα που η ομάδα έδινε τους πιο κρίσιμους αγώνες της ιστορίας της.”

*SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected